“Daniel Roxin: Dacii au folosit primii principiile tehnologiei xerox 3D!” :)))

Categories ArticolePosted on

Acesta este titlul interviului pe care Daniel Roxin l-a acordat revistei “Academia Cațavencu”  în urmă cu câteva zile. După cum puteți vedea, el s-a  ales și cu o caricatură de colecție. )

Iată cum face introducerea la acest interviu Gabriel Tudor, redactorul șef adjunct al revistei:

“Autor al unui documentar – “Dacii, adevăruri tulburătoare” – care a stârnit senzație în întreaga lume, Daniel Roxin este un tânăr cu păreri ferme și cuvintele la îndemână, care nu se teme de oprobiul istoricilor, ci doar de cer, să nu cadă pe el…”

Întrebările, în stilul “Academiei Cațavencu”, au primit răspunsuri pe măsură, al căror tâlc va fi înțeles și de cititorii lor, care sunt la fel de inteligenți ca ai noștri!

Interviul poate fi găsit în ediția tipărită a revistei Academia Cațavencu din această săptămână.
academiacatavencu.info

2 comments

  1. O caricatura “dulce” si in privinta cerului cred ca si ingerii ascunsi dupa nori il admira si il iubesc asa cum si noi romanii ne bucuram sa-l avem si ne bucuram ca a avut curajul sa ia initiativa aceasta sa ne gaseasca radacinile lasate de mii de anii ingropate,iar chestia cu Fromaggio= Brinza este punctul pe “i” asa au invatat romanii sa faca fromaggio bravo!

    Multumim D-le Roxin

  2. Numele acestei reviste imi starneste amuzamentul pentru ca ma duce cu gandul la “O scrisoare pierduta” si la Nae Catavencu…
    Exact ca si personaleje principale din acea opera…istoricii nostrii sunt doar pe interesul propriu…ce conteaza ca romania poate are cea mai bogata si importanta istorie din lume? Sa ne fie noua bine…sa nu stie prostii aia ca aici exsista lucrurui uimitoare pe care nici noi nu le cunoastem in totalitate:))….Sunt uimit de genuil lui Caragiale…opera lui loveste realitatea actuala in atatea situatii!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *