Redescoperim împreună istoria

Categories ArticolePosted on

Tweet

Probabil că niciodată în ultimii 100 de ani nu a existat un context mai favorabil recuperării adevărului istoric, a adevăratelor nostre rădăcini, ca cel în care ne găsim acum.

Astăzi, sute de mii de oameni (sau poate milioane?) realizează că istoria ne-a fost furată, că suntem mințiți și trădați de cei care s-au cocoțat, în ultimii 20 de ani, pe vârfurile puterii prin minciună și corupție.

În aparență nu există soluții la degringolada și criza de identitate în care se găsește poporul român; în realitate, însă, soluțiile există, suntem mulți și nu este nevoie decât de un exercițiu de curaj, voință și onestitate pentru a ne recupera istoria și țara.
                                                                                                         www.geto-dacii.ro
Și pentru că nu mai avem timp de pierdut, vă propun să fiți alături de noi în proiectele extraordinare lansate prin intermediul Asociației Geto-Dacii, ca un prim pas important făcut în direcția așezării la locul cuvenit a istoriei strămoșilor noștri.

Vă invit, așadar, să urmăriți pe Nașul Tv, în cadrul emisiunii Adevăruri tulburătoare, emisiunea din această seară, de la ora 22:00 (și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00), în care vom vă vom prezenta planul nostru de descoperire a istoriei geto-dacilor… Invitații mei sunt jurnalistul Valentin Roman și Andrei Chiriac, regizor de film și scenarist.

Doar împreună putem reuși!

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele de cablu și pe internet, aici: http://live.nasul.tv/

Daniel Roxin

Lasă un răspuns