Svastica hitleristă își are originea în Carpați. Vechimea? – 7.000 de ani. FOTO și VIDEO

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

 
Istoria, așa cum o cunoaștem noi, reprezintă doar ceea ce puternicii vremii au considerat că trebuie să ajungă la publicul larg. Dincolo de varianta oficială, adevărul unor evenimente ni se dezvăluie așa cum, adeseori, nici nu ne imaginăm că a fost.
 
În ecuația celui de Al Doilea Război Mondial, preocupările oculte ale dictatorului german au avut un rol semnificativ. Partidul nazist al lui Hitler s-a născut dintr-o organizație finanțată de Societatea secretă Tule, o organizație ocultă ce și-a luat numele după un tărâm mitologic necunoscut, din nordul îndepărtat…
 
Fascinat de parapsihologie și ocultism, Hitler a dus bătăliile celui de-al doilea Război Mondial, în mod deliberat, și pe teritoriul magicului. Alegerea simbolului svasticii ca amprentă a acțiunilor sale a fost, prin urmare, o decizie bine cântărită. Cu toate acestea, nu i-a putut aduce victoria finală…
 
Simbol solar antic, creator, eminamente pozitiv, svastica nu avea ce să caute pe uniformele și drapelele unor forțe ale distrugerii. Și poate tocmai de aceea Hitler nu a învins!!!  
 
Svastica este și astăzi omniprezentă în Asia, în mijlocul unor culturi unde, de mii de ani, ea este folosită pentru a simboliza sacrul, eternitatea, prosperitatea, pacea sau nororcul.

Budhismul, jainismul sau hinduismul îi acordă un loc special.
 
Svastica a început să atragă atenția europenilor la sfârșitul secolului al XIX-lea, prin descoperirile arheologice ale lui Heinrich Schlimann, cel care a găsit simbolul în situl anticei cetăți Troia. Specialiștii vremii au ajuns la concluzia că svastica a fost un simbol specific indo-european. Ulterior, descoperirea simbolului svasticii printre motivele hitite și ale vechiului Iran au părut să confirme teoria.

Descoperirile din ultima parte a secolului XX completează însă ceea ce se știa până acum și dau o altă perspectivă asupra istoriei svasticii pentru că cea mai veche localizare fizică a acesteia o găsim în cultura Cucuteni, pe vase ceramice cu o vechime de peste 7.000 de ani.

În acest context, putem așeaza încă o cărămidă la temelia tezei care spune că spațiul carpato-danubiano-pontic este Vatra Vechii Europe. Dacă în acest spațiu găsim cele mai vechi dovezi materiale ale existenței svasticii, iar pe restul continentelor o găsim cu mii de ani mai târziu, înseamnă că populațiile antice au dus-o în cele patru zări CHIAR DE AICI.
 
Fără nicio îndoială, istoria svasticii este fabuloasă și veți putea afla multe lucruri inedite despre ea urmărind emisiunea Adevăruri tulburătoare pe care o realizez în această seară pe Nașul Tv, de la ora 22:00 (și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00, duminică, de la ora 11:00 și luni, de la ora 09:00), o emisiune în care voi aborda pe larg acest subiect împreună cu Prof. Univ. Dr. Virgiliu Copaci și Prof. Dr. Mihai Popescu.

Daniel Roxin

Emisiunea poate fi urmărită pe toate rețelele de cablu și pe internet, aici:http://live.nasul.tv/

P.S. Vizitează siteul Asociației Geto-Dacii pentru a vedea proiectele extraordinare pe care ți le propunem în acest an! Rescriem împreună istoria!

www.geto-dacii.ro

 

 

 

7 comments

 1. Svastica e semnul energiei o energie vitala. Cine se teme ca e interzisa ii frica de el insusi. Eu ma mandresc cu ea si anume cu a noastra si nu-mi e frica sa o am si sa o arat.

 2. Si uite asa, cărămidă cu cărămidă se zidește istoria poporului nostru. Recunosc ca eu am fost mereu atras de acest simbol iar acum am înțeles de ce. Cu stima și respect,

 3. Zvastica este un simbol vedic foarte vechi.Societatea secreta Thule cauta sa acceseze energia VRIL. VRIL-ul este energia vitala. Prin controlul acestei energii, nazistii sperau sa controleze viata insasi. Chestia cu utilizarea zvasticii are legatura cu energia vril. Hitler stia foarte bine ce face pentru ca era foarte bine sfatuit. Toata problema este de sensul de rotatie care-l dai adica spre stanga sau dreapta (YIN / YANG). In fine, este foarte mult de vorbit pe tema asta. Recomand cartea MAGI BLESTEMATI – nu mai stiu editura dar este aparuta prin anii’90. Fiecare mare dictator a avut si are un individ d’asta pe langa el. Adica fiecare dictator se foloseste de indivizi cu puteri mai deosebite (si Stalin a avut, si Basescu are si Putin).

 4. Oameni buni, voi chiar nu vă daţi seama că svastica nu e deloc hitleristă?

  Uite şi crucea, însemna ceva rău iniţial pentru evreii din vremea Romanilor, dar astăzi înseamnă ceva bun.

  La fel şi cu svastica, doar în oglindă. Azi înseamnă ceva rău deşi sigur era inofensivă acum 7.000 de ani.

  Şi pentru Dumnezeu, sunt doar nişte forme geometrice care reies natural şi din natură, nu au însemnătate nativă.

  De-asta nu mai termină nici conspiraţioniştii idioţi…

  Steaua lui David de exemplu se găseşte în celule din diferite flori, a fost doar preluată de evrei ca simbolul lor naţional, dar nu ei l-au creat, cum nici germanii nu au creat svastica, nici alte popoare care au folosit-o înaintea lor, gradul de complexitate al simbolului fiind foarte scăzut.

  Dacă era să zicem un sistem complex de hieroglife, atunci da, poţi să îi atribui tot felul de înţelesuri mitologice.

  Dar nu a fost.

  Ţin minte că şi ca şi copil desenând plictisit pe bancă la şcoală tot felul de forme geometrice simetrice nimeream din greşeală câte-o svastică, înainte să ştiu ce-a fost Holocaustul, că doară eram în clasa a doua, a treia……..

 5. Până acum îmi place că atât articolul, cât şi comentariile nu fac o făţişă propagandă „anti-hitleristă”. Ceea ce înseamnă că atât autorii, cât şi oamenii care intră pe aici sunt echilibraţi la minte şi nepărtinitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *