Daniel Roxin: în această seară, pe Nașul Tv, de la ora 22:00 – “Traco-geții în memoria legilor lui Pitagora”

Categories DezvăluiriPosted on

În această seară vă invit la o emisiune deosebit de interesantă în care veți descoperi modul în care marele gânditor al antichității, Pitagora, se raporta la traco-geți. Perspectiva pe care o dă Pitagora acum 2.500 de ani demolează toate intoxicările operate de dușmanii istoriei noastre.

În acest sens este edificator acest citat din lucrarea sa, Legile morale și politice: “Călătorește la geți, nu ca să le dai legi, ci ca să tragi învățăminte de la ei. La geți câmpurile sunt nesfârșite, toate pământurile sunt comune, iar dintre toate popoarele sunt cei mai înțelepți, ne spune Homer”.

În contextul în care din necunoașterea istoriei, din prostie crasă sau din premeditată ticăloșie autoritățile politice și culturale ne-au adus în situația în care suntem probabil singurul popor care își slăvește invadatorii – vezi chiar și imnul național unde ni se vorbește despre un Traian, triumfător în lupte, și de sângele roman care ne-ar curge prin vene – descoperirea istoriei și a civilizației strămoșilor noștri este o necesitate.

Invitatul acestei emisiuni este Generalul Mircea Chelaru.

Vă așteptăm!
http://www.nasul.tv/

Daniel Roxin

P.S. Emisiunea poate fi urmărită în reluare duminică, de la ora 11:00.

Lasă un răspuns