De ce unele continuări de sloturi sunt uimitoare?

Categories Timp liberPosted on

Indiferent dacă alegi să intri într-un cazino fizic sau să accesezi un cazino online un lucru este sigur, păcănelele sunt cele mai populare jocuri de noroc di oferta acestora. Acestea sunt fără îndoială cel mai bun exemplu de jocuri de noroc, căci numai şansa face să obţii un câştig la ele sau nu.

Şi pentru că sunt atât de multe în oferta unui cazino online, poţi identifica cu uşurinţă tema preferată şi juca în acest fel la slotul selectat. Dar nu toate sloturile sunt atât de populare şi jucătorii se dedică de obicei doar anumitor tipuri de sloturi. Care sunt detaliile care fac o continuare de slot să intre automat în topul de preferinţe al jucătorilor vom detalia în rândurile următoare.

Menţinerea aceleiaşi atmosfere ca în jocul original

Eşti asaltat la propriu de mii de sloturi cu tematici dintre cele mai diverse. Ce să alegi din această ofertă imensă? Sloturile care oferă multiple linii de plată precum cele de tip megaways, pe cele care au ataşate jackpoturi impresionante sau pe cele clasice?

Sau să te îndrepţi către jocurile care suferă continuări ca la filmele cele mai populare? Şi putem spune că asemenea sloturi există din abundenţă în oferta oricărui cazino online. Uite chiar câteva exemple, Book of Ra Deluxe sau Money Train 2, unele dintre cele mai populare continuări de sloturi.

Le găseşti şi în secţiunea de păcănele gratis, aşa că poţi să le joci fără efort financiar pe oricare dintre ele şi ulterior să faci pasul la jocul pe o miză reală. Ştii ce te atrage de fapt în mod special la aceste sloturi? În mod clar tematica lor incitantă, aşa că îţi doreşti să ai parte de ea în continuare însă în alte condiţii de calitate.

Şi în acest moment continuarea unui slot trebuie să menţină acelaşi ton cu jocul original. În plus te aştepţi la o grafică mai bună, o coloană sonoră superioară celei vechi şi de ce nu, la o tabelă de plăţi mai generoasă decât cea precedentă. Cu alte cuvinte eşti în fata vechiului slot dar parcă joci unul cu totul nou, deşi tema este aceeaşi.

Asta este secretul că o continuare de slot să rămână la fel de populară ca precedenta, menţinerea tonului din jocul original. O continuare banală va da un slot care va fi repede criticat de jucători în timp ce o continuare genială îl va propulsa imediat în topul celor mai populare.

A învăţat nouă versiune de slot din greşelile precedente?

Cu siguranţă că îţi mai aminteşti de vechile sloturi de început ale industriei, cele care aveau doar câteva role şi plăteau doar câteva linii de câştig. Continuările lor s-au bazat însă pe cuceririle tehnologice şi astăzi ne putem bucura cu toţii de ele la superlativ.

Să luăm de exemplu slotul cu fructe! Faţă de cele de început, continuările acestora întrec orice imaginaţie. A crescut numărul de role, implicit s-a mărit numărul de linii de plată, grafica este una de excepţie şi melodiile de fundal sunt unele dintre cele mai antrenante.

Au învăţat din greşelile trecutului producătorii de sloturi de astăzi? Cu siguranţă da, nu trebuie decât să compari un slot de acum 10 ani cu o continuare recentă a acestuia. Şi hai să ne întoarcem din nou la sloturile cu tematica fructelor pentru că faţă de cele vechi, sloturile care promovează aceeaşi tematică astăzi nu au nici un termen de comparaţie.

Numărul de simboluri estre mult mai mare, culorile în care acestea apar pe role sunt intense şi vibrante şi liniile de plată câştigătoare au crescut în mod considerabil. Şi cum majoritatea dintre ele au şi jackpoturi colosale ataşate, putem spune că producătorii acestora au găsit o reţetă de succes garantată.

În fond, să îmbunătăţeşti un joc înseamnă să aduci pe ecran o grafică superioară, un RTP cât mai mare şi o mulţime de simboluri care să atragă jucătorul. Este respectul arătat jucătorului şi trebuie să recunoşti că acest lucru nu face decât să ne placă şi mai mult jocul preferat.

Ce mecanici noi sunt incluse în noile versiuni de sloturi

Îţi mai aminteşti cu siguranţă de sloturile în care introduceai monede şi la care trăgeai de o manivelă pentru a iniţia rotirea de role dorită. Era mecanică de bază, un sistem bielă-manivelă care era acţionat cât se poate de direct de către jucători.

Astăzi conceptul de mecanică este schimbat în totalitate. Când vorbeşti despre mecanica unui slot ai în vedere în principal modul în care se dispun simbolurile tematice ale jocului pe ecranul video. Sloturile originale de la început aveau doar 3 rânduri cu 3 role, cele mai actuale oferă în general o structură de joc de 5 role care se mişcă pe 3 rânduri.

Sunt cele mai populare sloturi dar acest lucru nu înseamnă că nu ai parte de diversitate, există sloturi de 5X3, 5X4, 5X5 sau orice altă arhitectură de joc pe care producătorul găseşte de cuviinţă să o ofere jucătorului.

Şi să adăugăm în această ecuaţie şi sloturile de tip megaways, care generează sute şi mii de linii de plată pe mecanici de slot extrem de diferite. Apar în acest fel sloturile care oferă nu un ecran ci 2 sau mai multe, cele care îşi schimbă arhitectura în funcţie de dispunerea simbolurilor şi cele care adăugă o mulţime de funcţii speciale în joc.

Da, mecanica s-a schimbat în mod total, dar continuarea unui slot rămâne în continuare fidelă temei  originale. Ai în faţă un slot cu fructe, tema rămâne aceeaşi, dar pe ecran apar mult mai multe fructe şi linii de plată, însoţite şi de o grafică superioară net slotului original. Şi încă un lucru genial, nu mai trebuie să tragi de o manivelă, acum totul este electronic şi un slot se pune în mişcare doar la o simplă apăsare de buton.

Concluzie

Continuările de sloturi sunt uimitoare atâta timp cât se păstrează ideea de joc original dar se adăugă şi ingredientele moderne pe care noile cuceriri tehnologice le impun. Caută aşadar continuarea de slot care îţi place cel mai mult şi învârte-i rolele cu cât mai multă şansă!