De necrezut: Ieri, în Turcia, Iohannis a bătut palma pentru MEGAMOSCHEEA din București!!!

Categories DezvăluiriPosted on

Acum când lumea trăiește drama atentatelor de la Bruxelles și când, de luni de zile, presiunea terorismului arab bulversează Europa, președintele României a apărut într-o conferință comună cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan, în Turcia, girând MegaMoscheea pe care guvernul turc vrea să o construiască în București.

Președintele „lucrului bine făcut” pentru alții dovedește încă o dată că nu reprezintă cu adevărat interesele românilor. Ajuns la conducerea României printr-un vot negativ la adresa lui Ponta (alt susținător al Megamoscheei), cu mari probleme juridice legate de casele pe care le posedă familia sa, ceea ce ridică semne de întrebare în ceea ce privește propria integritate, Klaus Iohannis devine, „pas cu pas”, tot mai penibil!

Potrivit HotNews, „Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele Klaus Iohannis, ca autoritatile romane au oferit Muftiatului Cultului Musulman din Romania un teren in Bucuresti pentru construirea unei moschei. La randdul lor, autoritatile turce au stabilit si ele cateva terenuri in Istanbul unde vor putea fi construite o capela si un loc de cazare pentru pelerinii ortodocsi.”

Carevasăzică, în schimbul terenului din buricul Bucureștiului pentru Megamoschee, guvernul român o să-și poată construi o capelă și un spațiu de cazare, probabil undeva într-un cartier mărginaș. Vă puteți imagina așa ceva?

Ceea ce nu înțelege președintele României este faptul că într-un context ca cel de acum, orice discuție despre construcții religioase musulmane în spațiul european trebuie sistată. Dar probabil că este fanul celei mai mari catastrofe politice a Europei acestui moment – frau Angela Merkel – și se inspiră de la ea. Vai de noi!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

14 comments

 1. Poate ca ati sesizat si amanuntul deloc neimportant ca “exista planurile [de constructie a moscheii] si ele vor fi extinse” – adica daca era o moschee mica, ea va fi “extinsa”, pe banii Turciei – erdogan dixit.

 2. Turcii au fost si sunt unii dintre cei mai buni vecini ai Romaniei. Nu intamplator domnitorii nostri au preferat sa plateasca tribut turcilor decat o alianta cu diversi vecini crestini: vezi cazul lui Stefan cel Mare.
  Sa nu cadem in penibil, minoritatea turca a fost intotdeauna preferata in dauna celei bulgare in Dobrogea sau cum minoritatea germana a fost preferata in dauna celei maghiare in Transilvania. Iar Romexpo nici macar nu e in centrul Bucurestiului.

 3. Este un moment extrem de nepotrivit sa faci aşa ceva. Mai mare greşeala nici ca se putea . Toate gındurile şi ın demnurile la razboaie ”sfinte” – inclusiv ın Turcia-au venit de la preotii musulmani. Actualul regim al Turciei este foarte negativ , de tip sultanat demonic, uraşte oamenii inteligenti, cu studii superioare şi acopera coruptia , imoralitatea ınfaptuita ın mod ascuns ın şcolile religioase.Preşedintele turciei sfideaza ın mod deschis deciziile curtii de justitie . Da afara din servici ( procurori , judecatori ) pe oricine nu-i face voia. La ei nu exista ceva de genul DNA. Daca ar fi ar trebui sa se construiasca ınchisori nu moschei din 50 ın 50 de metri .
  Sınt multe cazuri de abuzuri sexuale ımpotriva copiilor de 10-14 ani ın casele de ınvatamınt religios care ies din ce ın ce mai mult la iveala Ca la Vatican.
  In Turcia se lucreaza din greu cu ajutorul religiei ptr. a distruge moralitatea şi cultura laica a poporului turc . Şi desigur transformarea turcilor ın masa de manevra-tip sclavi zombi la nivel psihologic- ptr. a asigura crearea unui califat care sa domine ıntregul Orient . Se urmareşte ınchiderea universitatilor celebre din Turcia cum ar fi ODTU din Ankara şi ınlocuirea lor cu Universitati preoteşti . Este foarte uşor sa minti şi sa manipuleze un popor needucat . İgnoranta este ıntunericul din care provin toate necazurile şi nefericirea omenirii.

 4. Nu se sustine construirea unei moschei URIASE intr-un oras unde comunitatea musulmana este ARE MOSCHEE pentru a-si exercita cultul, in functie de numarul de credinciosi.

 5. Turcii au fost vecini buni doar când le-am făcut pe plac: le-am plătit haraci, peșcheșuri, le-am recunoscut supremația, etc. Dar de îndrăzneam să nu ne mai căciulim în fața lor, atunci să te ții române drept în șa și cu paloșul la vedere…
  “Interesul poartă fesul”, oare de unde am luat zicala asta?! Să nu ne facem iluzii deșarte de o bună vecinătate, posibilă din nou?! cu turcii, să fim români și numai români și să ne apărăm țara și valorile noastre…

 6. Comunitatea musulmana din Bucuresti, daca e sa vorbim de capitala tarii, are 5 moschei la aproximativ 9000 de credinciosi. Cred ca orice alte comentarii sunt de prisos.

 7. Din pacate Romania este demult o tara vinduta strainilor,in care rumanii au devenit niste simpli turisti,iar evreii si tiganii detin puterea.Cind se va sfirsi odata toata aceasta nenorocire?

 8. Sımbata trecuta ın ziarul turc Millyet a aparut o ştire foarte surprinzatoare. Un preot sunit musulman a tinut o predica ın care a vorbit despre necesitatea imperioasa ( dupa el ) ca Turcia sa dezvolte armament atomic . Deci ın loc sa vorbeasca despre rai şi creşterea sufleteasca a umanitatii respectivul preot instiga la ınarmarea atomica. Acest gen de personaje sınt preocupate şi de astfel de proiecte . Pına şi ın Turcia care se presupune a fi mai cu scaun la cap decıt celelalte tari musulmane. Şi mai ales ın contextul actual.İslamul mai ales ın versiunea sunita a promovat de la ınceput razboiul ımpotriva celorlalte religii Ca razboi ”sfınt” . Numai versiunea suffi a islamului s-a ocupat de fapt de cele spirituale şi vorbind dar mai ales facınd.Niciodata n-au fost interesati de moschei.
  Ceilalti sunni, şia, wahabi cu sabia au jefuit cıt au putut şi pe unde au putut. . Dupa care au construit şi moschei .

 9. Sa o crezi tu si ai tai. Turcii ne-au tinut pe loc 4 secole. Tot din cauza turcilor si tatarilor a aparut Rusia care s-a intarit pe pielea osmanlailor si tatarilor, de ne freaca acum ridichea. Desi turcii sun pe locul trei la prada furata din tarile romane (pe primul loc Habsburgii, pe locul doi Rusia), la jacuirea romanilor, uciderea lor fara motiv, la exterminarea lor cu cruzime, pe primul loc sunt Osmanlaii, pe locul doi rusii si pe locul trei Habsburgii. Dupa N.Iorga : Romanii au fost pusi de Dumnezeu in calea tuturor nenorocirlor. Si tot el: Cel mai bun vecin al romanilor este Marea Neagra. Asa, ca mai lasa-ne cu turcii tai. I-ai pe Erdogan in gazda si o sa te saturi. Baieti buni la prima vedere, numai ca baga cutitu in tine cu zambet turcesc pe buze. Vrei sa-i cunosti intradevar pe musulmanii din Dobrogea (din Constanta) si vrei sa stii ce vorbesc ei intre ei pe limba lor? Invata-le limba si o sa-ti treaca daca auzi ce ganduri frumoase au ei pentru romani. Mai nou le-a zis Edogan ca vrea sa refaca imperiul otoman. Sa fi vazut ce bucurie pe capul lor! Ne si vedeau spintecati.Armonie intre etnii este din cauza ca romanii sunt mai potoliti si nu se agita la vorbele proaste. Prin 1965 in Constanta tatarii faceau legea, ti-era frica sa intarzii in oras. Noroc ca au inceput marele santiere socialiste si au aparut moldovenii ca muncitori in port si la constructii si acesti bravi conationali de ai nostri i-au facut pe tatari sa se cuminteasca subit. Acum isi arata iar coltii, si-au tras moschei uriase pe banii sauditilor si ne turbura somnul cu urletele muezinilor din minaretele dominatoare, ne sfideaza. Politicienii romani? Niste, aia, acolo si ei, la japca. Iohanes e neamt de sus pana jos, ca doar nu o sa faca politica romanilor. Romanii care l-au votat sa-i poarte pacatele.

 10. Şi cınd te gındeşti ca de fapt islam ınseamna ”abandonat complet lui Dumnezeu ” ,sau ”abandonat total pacii divine ” . Şi ca acum ce observam ın lumea islamica ? Un abandon fata vointa şi dorinta de putere a preotiilor musulmani , muftii care predica şi ındeamna ın mod ascuns la razboiul ”sfınt” ımpotriva ghiaurilor. Vezi doamne a necredincioşilor. Adica a necredincioşilor ın sistemul lor religios . In loc sa urmeze dorinta divinitatii prezentate ın Koran drept Allah şi sa raspındeasca pacea spirituala , prietenia , dragostea pura şi ajutorul dezinteresat ıntre oameni indiferent de religia lor , prin propaganda dusa de sistemul clerical musulman sarmanii musulmani devin fara sa ışi dea seama instrumente ale urii fata de oameni şi fata de valorile ınalte divine . Valori precum sfintenia sufletului , a perfectiunii morale , a eliberarii din ghearele viciilor , a ataşamentelor corporale , a duşmanilor sufletului.

  Spre marele deliciu ale unor grupuri fanatice de imami care ımpreuna cu complicitatea preşedintilor. regilor, şefi de guverne din tarile islamice ıi manipuleaza şi ıi folosesc drept carne de tun ptr. adevaratele lor scopuri : sclavizarea şi distrugerea valorilor divine din sufletul uman .
  Nu-i aşa ? Ce uşor este sa le spui acestor oameni sa se arunce ın aer ptr. gloria lui Allah şi a islamului şi ca dupa aceea vor intra ın rai unde ıi aşteapta munti de pilaf şi mii de virgine cu care sa se desfete corporal. Pai parca raiul era definit de toti profetii şi sfiintii ca ceva pur spiritual, eterat .

  Problema este ca oamenii obişnuiti cred sau mai bine zis le place sa creada ın aşa ceva. Ei sınt manipulati astfel prin slabiciunile şi ignoranta lor . Ei ınvata astfel de lucruri ın timpul predicilor din moschei. Şi iata de ce ajung sa confunde dorintele lui Allah cu dorintele fanaticilor imami şi a sistemului. Mare majoritate a razboailor au drept cauza o astfel de confuzie oribila ıntretinuta abil de ”conducatorii” din umbra .

 11. In Arabia Saudita clericii musulmani taie şi spınzura tot ce au chef. Politia este la comanda lor. Daca vad ca o femeie este la volanul unui maşini maşina este oprita rapid iar femeia este data afara din maşina . Cica aşa vrea Allah.İata cum acest gen de personaje se substituie ın mod subtil lui Allah şi creaza ei legi ptr. oameni .
  Ei totdeauna pretind a şti ce vrea Allah de la musulmani. Şi uite aşa s-a ajuns la terorismul şi ura fundamentalista de astazi ca religie . De la credinta fata de Allah la credinta fata de sistemul religios sunit, şiit , wahabi etc.

  De la religia islamica creata ın jurul vechii divinitati a culturii arabe la religia islamica de tip clerical care numai are demult nici o legatura cu Puterea Divina. Are legatura doar cu ideiile personale a acester imami despre cum ar trebui sa traiasca şi sa actioneze oamenii : urmınd doctrina arogantei, a urii fata de celelalte culturi , a cucerii violente a lumii , a fortarii oamenilor sa ımbratişeze aceasta religie creata de ei.

  Din pacate musulmanii normali sınt manipulati de mici copii sa gındeasca astfel cu ajutorul scolilor aşa zis religioase . Care toate sınt coordonate de sistem. Tarile arabe ( mai putin İordania Şi Libanul ) , Afganistanul ( ” celebrii talibani ” au pus ın mintea oamenilor lor aceste idei oribile . İar aceasta educatie ın ”adevarata religie” continua. Cu rezultatele actuale binecunoscute . Şi cu construirea unui numar din ce ın ce mai mare de moschei. Ca aşa vor ”conducatorii din umbra” : doar moscheile sa creasca ın numara , oamenii sa nu creasca sufleteşte , nu care cumva sa i-a drept model sfintii paşnici din trecut . Şi nu care cumva sa devina detaşati de ”valorile” vietii materiale : acumularea de bunuri materiale , razboaie prin care creşte acumularea acestor bunuri , setea de putere politica şi economica etc.

  Ca pe urma oamenii nu mai pot fi manipulati şi nici dominati.
  Vor fi proprii lor stapıni şi vor simti din nou valorile divine ın sufletul lor. İar atunci toate ”umbrele” vor fi fara nici o putere . Oamenii vor dobındi libertatea totala. La fel şi tarile ın care traiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *