Diseara, pe Nasul Tv: Descoperirile arheologice uimitoare din 2012

Categories ArticolePosted on

Tweet

Astazi, 02 noiembrie, pe Nasul Tv, de la ora 22:00, Daniel Roxin, intr-o noua editie a emisiunii “Adevaruri tulburatoare”, te asteapta, alaturi de invitatul sau, jurnalistul Valentin Roman, sa afli care sunt cele mai importante descoperiri arheologice ale anului 2012 de pe teritoriul Romaniei, ce impact pot avea acestea in rescrierea istoriei nationale si regionale, dar si pericolele la care ele sunt expuse.

 

Nasul Tv poate fi receptionat pe internet http://live.nasul.tv/ sau pe urmatoarele retele de cablu http://www.nasul.tv/receptie/

 

Inscrie-te la Newsletter (pe Home) și află primul despre cele mai importante articole pe care le postăm! Sprijină munca pe care o facem și distribuie mai departe materialele pe care ți le trimitem! Mulţumim!

 

Călătorește în locurile de taină ale României! Un proiect unic de turism http://locuridetaina.ro/

 

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

6 comments

 1. Este ora 22:30 si inca nu a inceput emisiunea. De ce nu se respecta ora programata pentru difuzare pentru ca se stie … daca nu sunteti seriosi, punctuali nici subiectul nu va fi luat in serios si isi va pierde din valoare, inseamna ca subiectul nu este asa important.

 2. Dragi realizatori ai acestei emisiuni.
  Cred ca e momentul sa ne ocupam de acum si de cei ce distrug dovezile istoriei nostre.
  De exemplu in legatura cu aceasta autostrada in zigzag ce distruge siturile arheologice sa aflam si sa cerem celor ce au informatii sa spuna cine sunt raspunzatorii cu aceste deviatii ale autostrazii si cine au dat aprobarile ce au legatura cu distrugerea constienta a siturilor.
  Daca e cazul sa facem cheta sa recompensam ce cei ce aduc astfel de informatii(asa cum s-a pus pe capul lui Bin Laden)
  Dupa ce aflam cine sunt raspunzatorii si de ce neam sunt (dar cu dovezi certe si cu drept la aparare) sa-i popularizam cu un motto zilnic ca altii sa nu mai accepte usor denigrarea Romaniei si a istoriei ei.

  Dupa care putem trece la o alta etapa in care sa incercam sa optinem o lege in parlament care sa pedepseasca pe cei ce distrug cu stiinta dovezile materiale existente despre istoria noastra. Aceasta s-ar putea sa aiba sorti de izbanda atata timp cat exista precedente.

 3. Intrebati-va de ce, atunci cand e vorba de astuparea siturilor, zoaie, pişo, hahalera care i+a facut regelui Juan Carlos semne smecheresti nu schiteaza niciun gest.

 4. rcs-rds este firma care nu respectă țara și pe noi-românii.Nu vrea
  să introducă în grila canale Nașul TV.Consider că cineva trebue să
  reclame la CNA,majoritatea canalelor din rețea sunt DIGI, ale lor.
  De aceia au avut scandaluri cu Pro și Antene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *