Incendiar. Cetatea lui Burebista sub gunoaie!

Categories DezvăluiriPosted on

În timp ce Burebista, cel mai mare rege dac și unul dintre marii regi ai antichității, este lăsat în uitare iar cetatea lui este înconjurată de gunoaie, statuia invadatorului Traian, cel care a jefuit Dacia, cel care a distrus sanctuarele dacilor și i-a dus pe mulți în sclavie, tronează în mijlocul Bucureștiului.

Cum e posibilă o asemenea răsturanare a valorilor în anul 2012? Aflați mai multe în dezbaterea inițiată de Daniel Roxin și Valentin Roman pe Nasul Tv, în emisiunea “Adevăruri tulburătoare “ – vineri de la ora 22:00 și, în reluare, sâmbătă de la ora 18:00 și duminică de la ora 12:00.

Cum poți să recepționezi Nașul Tv:

Pe internet, la adresa:

http://live.nasul.tv/

 

Pe cablu – următoarele platforme:
–          Dolce – poziția 260
–          UPC digital – poziția 407
–          INES
–          AKTA
–          NEXTGEN
–          HELAS – satelit

 

 

NOTĂ: Pentru ca Nașul Tv sa intre și pe sistemul de televiziune prin cablu RDS-RCS este nevoie ca suficienți de mulți oameni să solicite respectivei companii acest lucru, postul tv fiind gratuit. Te rugăm să ne ajuți și să semnezi următoarea petiție online:
Petitie pentru Nasul Tv

 

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.

4 comments

  1. Multumim pentru dezvaluirile pe care le faceti in aceste emisiuni! Astept cu multa curiozitate raspunsul pe care il veti primi la adresa privind vatra de cult inscriptionata. Ar fi foarte interesant daca s-ar putea studia comparativ toate obiectele si artefactele inscriptionate (imi dau seama ca sunt multe din moment ce e o practica obisnuita in general in santierele arheologice de la noi din tara)disparute si/sau distruse. Mi se pare de-a dreptul cinic ceea ce imi amintesc din manualul de istorie cum ca in limba daca nu ne-a parvenit decat o fraza: DECEBALVS PER SCORILO.

  2. psihologice. Universului comic din piesele de teatru si centrale termice schite i se substituie in nuvela In vreme de razboi dimensiunea tragica a existentei umane. Tema nuvelei este obsesia. Firul. CARACTERIZAREA PERSONAJULUI ALEXANDRU LAPUSNEANU Din Letopisetul. lui Grigore Ureche, scriitorul a preluat evenimentele majore ale domniei lui Lapusneanu, opinia defavorabila a marii boierimi asupra domnitorului si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *