ISTORIA ASCUNSĂ A GETO-DACILOR – Conferință susținută de Daniel Roxin în București (27 septembrie) și Târgoviște (25 septembrie). Detalii:

Categories ArticolePosted on

Vă invit la o conferință care vă va oferi, sintetizat, un tablou aproape complet al reperelor extraordinare rămase în timp de la geto-daci, o conferință în care se va spune foarte tranșant ceea ce “sistemul” nu ar dori ca românii să știe!

Minimalizate și ignorate, cultura, spiritualitatea și istoria geto-dacilor se dovedesc a fi, în realitate, elemente de o uriașă valoare, cu puternice influențe pe tot continentul european. Traco-geto-dacii, nu doar că au influențat cultura greacă, la începuturile ei, nu doar că au ajuns  la conducerea Imperiului Roman și a Imperiului Bizantin, dar, prin migrațiile lor, fac parte din strămoșii multor popoare europene.

Privind din perspectiva dovezilor arheologice și a izvoarelor istorice, putem spune fără nicio exagerare că românilor li se fură de multă vreme o bucată uriașă de istorie, cu complicitatea unei părți a mediului științific, uneori laș, alteori obtuz sau incompetent și nu în puține ocazii (prin anumiți reprezentanți) trădător. Da, știu, sunt cuvinte grele dar mi le asum pentru că reprezintă curatul adevăr.

Așadar, cei care doriți să aflați mai multe despre cultura, spiritualitatea și istoria geto-dacilor, să aveți un tablou clar a tot ceea ce contează în legătură cu acestea, vă invit să participați la una dintre cele două conferințe pe care le voi susține în Târgoviște (25 septembrie) și București (27 septembrie).

Iată detaliile:

Conferința din Târgoviște va avea loc în data de luni 25 septembrie 2017, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele de intrare, care costă 20 de lei, se vor pune în vânzare înainte de conferință, de la ora 16:30, chiar la intrarea în sala unde are loc evenimentul.

Conferința din București va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Dalles ( Bd. Nicolae Bălcescu nr 18, lângă Intercontinental). Biletele de intrare, care costă 20 de lei, pot fi achiziționate zilnic, de la anticariatul aflat la intrarea în Sala Dalles, în intervalul orar 09:00 – 20:00.

Vă aștept!

Daniel Roxin

Afiș conferință București:

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns