Mihai Viteazul și Dacia – vineri seara pe Nașul Tv, de la ora 22:00

Categories ArticolePosted on

Vineri seara, pe Nașul Tv, de la ora 22:00, sunteți invitați să descoperiți lucruri inedite, necunoscute publicului larg, despre marele erou al neamului românesc, Mihai Viteazul. Alături de istoricul Marin Cristian, vom vorbi despre conștiința continuității dacice pe care Mihai Viteazul o avea și vom analiza detaliile uimitoare ale vieții și personalității lui.Emisiunea se va difuza în reluare sâmbătă, de la ora 18:00, duminică, de la ora 13:00 și luni, de la ora 09:00.

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în urmatoarele rețele: DETALII AICI

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

7 comments

 1. Puneti va rog un link pe YouTube, ce rost are sa faceti emisiuni faine daca nu le pot vedea si cei din afara tarii, nu locuim in acelasi fus orar cu Romania.

  Nu inteleg de ce nu puneti pe site toate inregistrarile emisiunilor anterioare, ar fi foarte ajutator!!!

 2. ✝Sâmbătă la ora 18 (și încheiată acum vreo oră) a fost emisiunea în perspectivă barbară despre gladiatori: “nu mureau ::decât:: 10%”. Asta referitor la gladiatorii profesioniști! Dar când aduceau prizonierii de război, (indiferent de naționalitate, inclusiv Daci), obosiți și deprimați ca să lupte cu aceia, nu mai conta câți dintre ei mureau – asta n-ați mai spus. Citiți memoriile Sfântului Augustin despre luptele de gladiatori pe care le urmărea în mod vicios înainte de a se converti, dacă vreți adevărul). Iar pe Spartacus l-ați prezentat ca pe o curvă masculină de origine Tracă, violat de matroanele Romane! N-ați spus nici un cuvânt despre faptul că s-a revoltat împotriva Romanilor, dându-le de furcă destul ca să rămână în istorie, al doilea nume din Imperiul Roman ca popularitate internațională contemporană după “Cezar”. Dumnezeu să vă îndrepte!

  Vasile Pârvan arată clar în tratatul “Dacia” că (parafrazez): tinerii Daci, prea puțin înțelepți, aspirând ca “moartea în luptă” să le aducă nemurirea (deși de la bătrâni știau prea bine că nu la “luptele” de circ se referea Zamolxe), călătoreau la Roma cu vise de îmbogățire și petrecere în lux. Aici, spre a-și câștiga existența, se angajau cu precădere în treburi care pun viața în pericol, îndeosebi ca iscusiți gladiatori.

  Pe pagina aceasta scrie că azi la ora 18 avea să fie retransmis programul Mihai Viteazu și Dacia. Ce s-a întâmplat?

  Dumnezeu să vă trezească in Adevărul Etern în Numele Fiului Său Iisus Christos Amin ✝

 3. Daniel Roxin răspspundea…(pe blogul personal) 8 decembrie 2012, 21:19

  1. Spartacus va avea o emisiune intreaga in care se va vorbi exact de revolta impotriva romanilor – peste o saptamana sau doua.

  2. Nimeni nu l-a prezentat ca pe o curva masculina, cum spuneti. Asta e in mintea dumneavoastra. Sa va “indrepte Dumnezeu” si sa nu mai trageti concluzii pripite

  3. Nu stiu de ce nu s-a dat reluarea, asa cum trebuia. O sa aflu.
  ———————

  Mulțumesc pt răspuns.

  ✝Da, recunosc punctul 2. Am criticat vorbe și atitudini pe care le găsesc intolerabile de la persoane care predică postul și meditația. Nu admit bârfa împotriva Dacilor.
  Sau poate m-am pripit, pe când dv și invitatul ați meditat și ați trăit virtual experiența ororilor despre care aveați să dizertați? Încât în fața Bunului Dumnezeu și a camerelor de luat vederi ați prezentat cu considerație și compasiune situația sclavilor și gladiatorilor? În special când ați prezentat ‘avantajele’ gladiatorilor Daci la Roma și bârfele despre ‘vizitele’ barbare ce i se făceau sclavului Spartacus.

  Vă rog să retrageți permanent din circulație acest film. E o abominare adusă Dacilor în fața Lui Dumnezeu ți a lumii, iar pe dv personal vă pune într-o lumină complet nefavorabilă.

  Dacă vreodată mai intenționați să faceți documentare despre sclavi și gladiatori, vă rog ca întâi să vă documentați. Studiați psihologia și sociologia sclaviei. Psiho-sociologia traficului de oameni de ambele genuri cu centrul la Roma și Istambul (citiți Chira Chiralina de Panait Istrati) care se desfășoară pe scară largă până în zilele noastre. Ororile sclaviei indiferente “Legilor CE”, în care sunt târâți Români – ce spun eu? – Daci în secolul 21, tot așa cum s-a făcut de 3000 de ani încoace.

  Faceți ca marii actori ai Hollywoodului care se duc și trăiesc incognito luni de zile în mediul personajului pe care au să-l interpreteze. Mergeți într-o călătorie de lucru în mediul respectiv: la Roma și Istambul. Există (piață de) gladiatori și sclavi acolo. Există lupte de gladiatori și cu oameni și cu animale. Luați-l pe invitatul dv, să stea comfortabil la hotel, ca să aibă cine să vă poarte de grijă.

  Când o să vă întoarceți după vreo săptămână de goană mai rea decât din ghearele morții, cum o să vă simțiți la întâmpinarea “Cum te-ai distrat?” Apoi porniți-o din nou, pe străzile sclaviei, și dacă mai scăpați, uitați-vă iar la filmul ăsta despre care m-am pripit să vă critic, și vedeți dacă o să vă mai amuze. Pt ‘excursia’ asta, manualul de princeps este Facerea 30-50. Studiați-l cu atenție.

  Iar dacă nu e de dv o astfel de ‘excursie’, lăsați subiectul gladiatorilor și sclavilor Daci, și nu mai deranjați Sufletul Marelui Spartacus, până cănd o să aflați ce înseamnă.

  Dumnezeu Știe. In Numele Fiului Fecioarei Iisus Christos ✝ Amin ✝

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *