Noua campanie arheologică bate la ușă. Susține-o financiar și prin voluntariat, pe șantiere! Vino alături de Asociația Geto-Dacii și în acest an

Categories ArheologiePosted on

Anul 2014 a fost unul de succes și pe zona de cercetare arheologică. Cu ajutorul vostru, al celor care ați făcut donații sau sponsorizări, am reușit să susținem financiar ȘAPTE șantiere arheologice, rezultatele fiind, pe anumite șantiere, de excepție. Este suficient să ne amintim descoperirile de interes mondial făcute cu ajutorul nostru pe șantierul de la Poiana Cireșului (lângă Piatra Neamț): pandantive, unelte, arme și rămășițe osoase vechi de peste 20.000 de ani, ca să înțelegem importanața implicării noastre în acest tip de cercetare, într-o vreme în care Ministerul Culturii se arată aproape dezinteresat de arheologie!!!

Acest an TREBUIE  să fie o continuare de succes a ceea ce am început anul trecut! Noi șantiere, cu mare potențial arheologic, își așteaptă cercetătorii.

Pentru a preveni băgatul bețelor în roate (lucru cu care ne-am confruntat în mod serios anul trecut), nu vă voi spune încă despre ce șantiere arheologice este vorba în acest an. Vă asigur, însă, că sunt foarte importante! Veți afla detalii despre ele începând cu luna mai…

Până atunci, sperăm să adunăm suficiente fonduri pentru a le susține, cu ajutorul vostru, al celor care vă pasă de istoria noastră. Așadar, dacă vreți să susțineți campania arheologică din 2015, la care și Asociația Geto Dacii este parte, vă rog să faceți donații sau sponsorizări (în cazul spsonsorizărilor, este nevoie de realizarea unui contract. Anunțați-vă intenția printr-un comentariu la acest articol sau printr-un e-mail, aici: [email protected]) pe aceste conturi:

Cont RON – RO64RNCB0746131680410001

Cont EUR – RO37RNCB0746131680410002

Cont USD – RO10RNCB0746131680410003

Pentru donații, puteți folosi și opțiunea Paypal. Dați clic pe butonul DONATE, aflat pe coloana din dreapta.

TRIMITE UN SMS, în valoare de 5 Euro

Trimite un SMS cu textul DAVA şi adresa ta de e-mail la 7472, tarif 5 E+TVA/SMS (număr valabil în reţelele Orange, Vodafone și Cosmote) şi vei primi: 1. O carte despre istoria noastră antică în format electronic:  “Strămoșii noștri reali: Geții-Dacii-Tracii-Ilirii”, autor Conf. univ. dr. Gheorghe Iscru; 2. Colecția foto a celor 34 de Tăblițe de la Sinaia care se mai găsesc astăzi la Institutul de Arheologie din București și 3. Colecția foto cu mormântul Regelui geto-dac DROMIHETE de la Svestari, Bulgaria. Imediat după trimiterea SMS-ului vei primi un mesaj în care ți se va solicita confirmarea plății. Acest al doilea mesaj este taxat normal.

Vă mulțumim tuturor!

Daniel Roxin

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

13 comments

  1. Eu donez bani din Iunie anul trecut la Asociatie. dau un pic din putinul meu, dar dau dupa ine pentru o cauza justa, patriota si de meritat.

  2. Salutare. Ma ofer voluntar! Va ajut cu ce pot. Dar vreu sa ma anuntati din timp cand anume. Unde – nu ma intereseaza (pentru siguranta voastra susmentionata).
    Multumesc.

  3. Buna ziua! Am un detector de metale (cu tot cu autorizatie) , si as dori sa vin ca si voluntar. O zi buna. 0755596219.

  4. Ar fi bine daca ati lista si santierele arheologice care urmeaza sa fie deschise asa e posibil sa se stranga mai multi voluntari in functie de zona in care se deschide santierul.

  5. Buna ziua! As fi mai mult decat incantata sa particip ca voluntar la sapaturile arheologice din anul 2016! Astept cu nerabdare viitoare detalii. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *