NOUA ORDINE MONDIALĂ este în pericol! De ce ar putea genera acest lucru un AL III-lea Război Mondial…

Categories DezvăluiriPosted on

un articol de Daniel Roxin

Conceptul de ordine mondială, aşa cum este el cunoscut în epoca modernă, este în criză, avertizează Henry Kissinger, fostul secretar de stat american din timpul administraţiilor Nixon şi Ford.

Idealul unei NOI ORDINI MONDIALE care să transceandă statalitatea și principiile naționale, care să unească națiunile lumii într-un stat global, cu un guvern unic, o bancă unică și o unică armată, pare tot mai greu de realizat, după cum se plâng coordonatorii acesteia.

 

Desigur, pentru cei care privesc dincolo de textele aburitoare despre democratie, egalitate, drepturi ș.a.m.d., Noua Ordine Mondială, dacă se va realiza, va fi o dictatură globală în care vor conta doar interesele stăpânilor. Este suficient să ne uităm la cei care o promovează și îi vom descoperi pe autorii de războaie și revoluții moderne (de tomnă și de primăvară), pe creatorii de crize economice, pe cei care ne modifică genetic mâncarea și doresc reducerea populației până la câteva sute de milioane de indivizi, pe promotorii decadenței umane sub toate aspectele ei. Ori, dacă aceștia sunt artizanii unei Noi Ordini Mondiale și cei care o vor coordona după realizare, rezultatul nu poate fi decât dezastruos pentru civilizația noastră – o dictatură globală.

Ei bine, astăzi, această “ordine” este amenințată de imperialismul rus și BRICS (un fel de FMI făcut de Rusia, China, India, Brazilia și Africa de Sud), de extremismul islamic într-o continuă creștere, de interesele Chinei care va deveni în curând principala forță economică a lumii dar și de alți factori…

Acesta este motivul pentru care Henry Kissinger își exprimă îngrijorarea… La câșiva pași de noi, un Putin cu mult tupeu sfidează întreaga lume destabilizând Ucraina, făcând sub nasul NATO scenariul creării unui nou stat în sudul și estul acestei țări.

Din punctul nostru de vedere situația este extrem de periculoasă pentru că orice degenerare a conflictului ne poate afecta și pe noi, România fiind la doar câteva sute de km de Crimea… Ținând cont de experiența de secole în relația cu ursul de la răsărit, care ne-a tratat în repetate rânduri cu multă ticăloșie, nu ne putem aștepta la nimic bun dintr-o apropiere a Rusiei de granițele noastre.

Peste interesul nostru, al românilor, care ar presupune ca Rusia să stea la distanță cât mai mare de noi, se află interesul Occidentului, controlat de SUA și Israel, care își vede planul de stăpânire globală amenințat de forțe ce, in definitiv, vor același lucru ca și ei – să fie stăpânii lumii!

Am auzit opinii care spuneau că asta ar putea fi șansa noastră – existența a doi poli de putere mondială care se luptă între ei, întârziind procesul de formare a acestei Noi Ordini Mondiale care, altfel, ar fi fost aproape de ținta finală. Între timp, lumea s-ar putea deștepta din somnul cel de moarte și s-ar putea produce o revoluție globală ce ne-ar scăpa pentru totdeauna de bandiții aflați acum la butoane…

Alte opinii spun că Noua Ordine Mondială ARE NEVOIE de un Al Treilea Război Mondial pentru a grăbi procesul de realizare a acesteia și că conflictele și crizele cu care ne confruntăm sunt doar pași premeditați, meniți să ne convingă de necesitatea unui Guvern Global aducător de pace și prosperitate…

În orice caz, datorită poziției pe care o avem, am putea fi în mijlocul unui posibil conflict dintre Rusia și Occident, ceea ce ar însemna o nouă tragedie pentru România. Să sperăm că acest lucru nu se va produce…

Dincolo de ce ne dorim noi sunt însă interesele marilor forțe și, așa cum se poate vedea, conflictele se amplifică în toată lumea, marile puteri sunt în relații din ce în ce mai tensionate, Rusia sfidând comnitatea occidentală ce se arată prea slabă pentru a interveni.

Vorbind despre conflictul din Ucraina, eu nu am nicio îndoială că revoluția portocalie care a dus la alungarea președintelui ucrainean și la îndepărtarea țării de Rusia, a fost încurajată și susținută de forțele occidentale. Iar Putin și rușii știu asta. În consecință, au trecut la represalii și la încercarea de a recupera cât se poate dintr-un teritoriu aflat până nu demult sub influența lor.

Ceea ce se va întâmpla în continuare ar putea duce la o excalaladare a conflictului până la a transforma totul într-un război global. Este evident că acest conflict incipient este unul de încodare a mușchilor și că că cel care se va arăta timid va pierde. Rusia pare să fie hotărâtă să nu dea înapoi. Ba, mai mult, slăbiciunea occidentală, îi dă și mai mult curaj.

Occidentul își vede planurile de hegemonie universală date peste cap și, cu siguranță, SUA, Israelul și aliații lor nu vor accepta alți stăpâni! Prin urmare, chiar dacă acum se arată mai prudenți în a se lua de piept cu Rusia, cu siguranță pregătesc și scenariile unui război global.

Conflictul total care se întrezărește ar putea fi ultima mare conflagrație mondială a civilizației noastre, așa cum o cunoaștem astăzi; și la cât de multă ură, violență, degradare umană și radicalizare se înregistrează la nivel global, aproape că pare de neevitat.

După, numai Dumnezeu știe ce ar putea să fie. Poate vom avea o lume mai bună… În orice caz, răul acestei lumi este atât de mare, forța ticăloșilor planetei atât de evidentă încât doar un miracol divin ar mai putea transforma civilizația aceasta în ceva bun…, fără un Al Treilea Război Mondial! Din păcate…

Daniel Roxin

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

6 comments

 1. Acest conflict,instigat de NATO si Germania se va incheia de indata ce se semneaza acordul dintre statele detinatoare de drepturi de exploatare a resurselor naturale si minerale din zonele artice.Rusia fiind tara cu cea mai mare suprafata detinuta in zonele artice fie de la polul nord sau sud era prea incomoda pentru vesticii aroganti si misei.Ucraina ii doar campul de bataie ales de vestici care stiu ca presedintii rusi iau decizii si in functie de ce simte poporul rus.Astfel daca vesticii ameninta Rusia cu intrarea Ucrainei in NATO poporul rus ar putea sa se simta amenintat si sa puna presiune pe presedinte care la randul lui ar cauta o solutionare rapida a situatiei create de vestici si asta ar insemna sa le dea vesticilor cele mai banoase contracte din Siberia si din zona arctica ce va fi expusa topirii zapezilor si gheturilor pe timp de vara polara.Lupta ii una pentru resurse nu ideologica.Tarile mari isi asigura resursele pe cel putin un secol si nu asteapta sa vada de unde le vor procura ci le acapareaza prin orice mijloace.Ucraina ii condusa de tradatori care vor fi sacrificati imediat ce se semneaza contractele si se delimiteaza parcelele in zonele arctice.Romania ar trebui sa puna presiune pe Ucraina sa respecte drepturile romanilor si chiar sa le ceara sa ne dea teritoriile inapoi dupa care dumniezo cu mila.Un razboi mondial ii exclus pentru ca nu avem resurse pentru el si nimeni nu are de castigat.

 2. Trebuie ca sa credem si sa avem vibratia corecta ca sa opri dezvoltarea acestui razboi mondial. Tensiuni, ura, josnicie si ganduri rele vor exacerba aceasta situatie deci e vorba ca noi toti sa ne gandim pozitiv, sa devenim informati si sa nu ne pierdem credinta. Doamne Ajuta!

 3. imi place ca am aceasta ocazie de a citi acest comentariu , chiar ma uitam dupa o parere a ce se intimpla in Ucraina, ma bucur ca exista si altii puternici care sa impiedice Noua Ordine Mondiala,chiar daca suntem in preajma unui asa mare razboi ma bucur pt ca de va fi sa fie nu vor fi doar ei si jocul lor, de data asta ma astept sa vad si ceva arhangheli, ori de ce nu chiar si alte civilizatii care sa incline balanta, Dumnezeu sa binecuvinteze pe oamenii buni si nevinovati!

 4. Am comentat si pe blogul lui Daniel Roxin la acest articol, dar simt sa scriu si aici cateva cuvinte. Nu va fi niciun razboi, Asia nu doreste asa ceva pentru ca ar fi pierderi multilaterale, iar un razboi mondial in niciun caz pentru ca nu ni se da voie de catre civilizatiile care ne supravegheaza in acest moment. Este vorba despre Federatia Galactica si Consiliul Andromeda. In alta ordine de idei sionistii nazisti de la Washington vor neaparat acest razboi pentru ca sunt in colaps financiar, in 30 sept. trebuie sa faca plati si nu au de unde. Noul sitem financiar este pus la punct si va fi anuntat cat de curand, probabil luna aceasta, impreuna cu Resetarea Financiara Globala si cu intrarea in vigoare a legii NESARA.
  Apoi, oamenii au acum acces la informatii in timp real si depinde de ei trezirea din manipularea obsesiva prin mass-media de catre elita occidentala. Si nu in ultimul rand puterea este la noi, cei multi, CINE VA OBLIGA SA VA SUPUNETI SISTEMULUI? Daca EI vor razboi, sa-si trimita proprii copii la razboi, NU VA SUPUNETI IN MASA, IESIM TOTI IN STRADA SI CEREM PASNIC PACE PLANETARA! Atunci cu cine vor face aceste razboaie? In armata SUA sunt cca. 200 de dezertari pe luna, in Ucraina 480 de militari au trecut granita in Rusia dezertand din armata Ucraineana, fiinte care s-au trezit si s-au intrebat poate : Eu pentru ce omor alti oameni? Este razboiul meu?
  Asta trebuie sa facem ca sa invingem sistemul: NESUPUNERE IN MASA PANA LA PRABUSIREA SISTEMULUI.
  Ar mai fi multe de spus dar va las sa meditati….
  Mai multe informatii pe blogul meu : http://burebista2012.blogspot.ro/
  Dumnezeu fie cu noi !

 5. Nu cred ca va fi un razboi mondial. Insa daca gresesc te-as ruga sa ma contrazici.
  Ceea ce cred e ca toata umanitatea se ingrozeste doar de ideea aceasta in sine. Tehnologia este mult prea avansata si ar creea mult prea multe daune. Posibil sa mai fie razboaie prin tarile cu un grad de aparare scazuta, insa unul mondial(intre cel putin marile puteri) ar devasta toata populatia planetara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *