Pianista Chloe Flower vorbeste despre spectacolul ei feroce de la Grammy cu Cardi B

Categories DezvăluiriPosted on

Cardi B a rupt scena Grammy cu o interpretare epica, inspirata de showgirl, a celui mai recent hit al ei, „Money”. Rapperul nominalizat a uimit multimea de sine statatoare, dar eroul necunoscut al setului ei a fost pianista ei talentata, Chloe Flower.

Muzicianul a vorbit pe internet dupa ce a inceput spectacolul cu un solo dramatic pe un pian acoperit cu strasuri si a continuat sa se joace pe clape pe tot parcursul cantecului.

„A fost una dintre cele mai distractive spectacole pe care le-am avut vreodata, nu am simtit niciodata o asemenea energie”, spune Flower pentru BAZAAR.com prin e-mail. „Tanisha Scott, directorul de creatie al lui Cardi mi-a dat cu adevarat increderea de a fi eu insumi pe scena, dar intr-un mod mai mare si mai grandios. Ea m-a ajutat cu adevarat cu deschiderea, spunandu-mi sa urmaresc camera si sa o lucrez intr-adevar intr-un mod care mi se pare natural. pentru mine si, de asemenea, mi-a spus sa fiu „mai mare” si sa „ma misc in propria mea zona”, indiferent de ceea ce faceau dansatorii. Indrumarea ei a fost esentiala, permitandu-mi sa interactionez cu publicul si sa continui din plin spectacolul meu.”

Flower a fost recrutata pentru concertul lui Cardi la Grammy, dupa ce una dintre cele mai bune prietene ale ei, Lauren Ceradini, i-a prezentat-o ​​lui Marsha St. Hubert, SVP marketing la Atlantic, care face parte din echipa lui Cardi. „Marsha le-a prezentat apoi pagina mea de Instagram lui Tanisha si Cardi, iar restul este istorie!” adauga muzicianul.

Stilul ei a fost, de asemenea, la punct, deoarece a imbracat o rochie voluminoasa fara umar de Fouad Sarkis si o coada de cal eleganta la locul ei. (Ea a fost stilizata de Brookelyn Styles.) Cardi ar fi ucis in salopeta ei animal print si pene, dar Chloe Flower nu a trecut neobservata.

„Cu siguranta a existat mult dialog despre garderoba, deoarece toata lumea din echipa lui Cardi stia deja cat de pasionata sunt de moda”, explica Flower despre aspectul ei pe scena. „Asa ca au fost grozavi intreband mereu daca ma simt confortabil si le-a pasat cu adevarat ce simteam in privinta aspectului, inclusiv Cardi. Am apreciat cu adevarat asta.”

Pianistul clasic a semnat cu Def Jam Records in 2011 a lucrat deja cu nume mari ale muzicii precum Babyface, Nas, Swizz Beats, Timbaland si Celine Dion, relateaza Entertainment Weekly . De fapt, potrivit Twitter-ului ei, Muzeul Liberace i-a imprumutat pianul de sticla al muzicianului iconic (si ea se sfarama serios pe el).

Nici aceasta nu este prima data cand Chloe canta muzica lui Cardi B. La inceputul acestei luni, ea si-a tratat sutele de mii de urmaritori de pe Instagram cu o coperta plina de jazz a colaborarii rapperului cu J Balvin si Bad Bunny, „I Like It”.

Flower este si antreprenor pe langa faptul ca este muzician. Ea a co-fondat Modern Alkeme, o detoxifiere zilnica, impreuna cu Jules Wainstein (da, din The Real Housewives of New York a lui Bravo ).

Potrivit biografiei sale, Flower este „pasionata de folosirea muzicii sale ca educatie pentru a aduce constientizarea atat de necesara asupra epidemiei de trafic de persoane”. A fost panelist si interpret pentru Organizatia Natiunilor Unite privind rolul artelor in traficul de fiinte umane si a primit un premiu Creative Coalition for Outstanding Achievement pentru munca sa in combaterea traficului de persoane.

Si, in sfarsit, putem sa-i apreciem garderoba?

„Moda este o parte importanta a imaginii mele nu doar pe retelele sociale, ci si in viata reala”, adauga Flower pentru BAZAAR . „Pentru ca nu am versuri in muzica mea, folosesc si moda ca o modalitate de a ma exprima pe mine si muzica mea.”

Daca am fi stiut ca pianistii ar putea arata aceasta musca, probabil ca nu am fi renuntat niciodata la lectiile de pian din copilarie.