Posturi de radio locale din Botosani

Categories Emisiuni RadioPosted on

Printre cele mai cunoscute posturi de radio locale din Botosani este Better FM Botosani, statie ce prezinta muzica buna, stiri locale, nationale si internationale, insa si divertisment. Radioul judetului emite 24 de ore din 24 pe frecventa 106.3 Mhz.

Antena Satelor nu potea sa lipseasca din Botosani, astfel ca, de pe frecventa 153 Khz, botosanenii pot asculta muzica populara care ii defineste, insa si stirile cele mai importante de la nivel national.

Europa FM vine cu programele sale si in Botosani, emitand chiar din resedinta de judet de pe frecventa 88.2 Mhz.

La Kiss FM se asculta cea mai in voga muzica, drept pentru care si botosanenii trebuie sa aiba parte de hit-urile la moda. Kiss emite in Botosani de pe frecventa 89.7 Mhz.

Si Radio Guerilla emite din Darabani in intreg judetul! Printre cele mai populare posturi de radio locale din Botosani, Guerilla emite de pe frecventa 97.6 Mhz, aducand in casele botosanenilor cea mai buna muzica romaneasca si internationala.

Si Radio Iasi se afla in preferintele botosanenilor, emitand de pe frecventa 1053 Khz. Cele mai bune stiri regionale ajung in casele botosanenilor impreuna cu emisiuni de divertisment si talk show-uri.

Radio Trinitas nu lispeste din preferintele botosanenilor, fiind receptionat atat in Botosani pe frecventa 95.6 Mhz, cat si din Darabani  pe frecventa 88.9 Mhz. Radioul crestin ortodox emite in intreaga Moldova si online.

La Radio 21, botosanenii afla care mai sunt noile hit-uri ce au innebunit capitala si lumea intreaga. De pe frecventa 93.1 Mhz, botosanenii se pot distra cat e ziua de lunga impreuna cu hit-urile vremii!

Romania Actualitati nu putea lipsi din randul cunoscutelor posturi de radio locale din Botosani. Stirile nationale vin la botosaneni de pe frecventa 106 Mhz.

Si Romania Cultural isi face loc la Botosani. De pe frecventa 100.8 Mhz din Botosani si 106 Mhz din Saveni, Romania Cultural aduce in casele oamenilor programe culturale, teatru radiofonic, stiri din lumea show-bizului si culturii romanesti si emisiuni informative.

Cum sportul nu putea lipsi, iata ca si Sport Total FM isi gaseste suporterii! De pe frecventa 91.1 Mhz, botosanenii afla cele mai importante stiri din lumea sportului si pot chiar asculta meciuri intregi!

Muzica nu poate fi uitata, asa ca Vibe FM a ajuns si in judetul nordic al tarii. Direct din Botosani, Vibe FM aduce tinerilor, pe frecventa 106.3 Mhz, cele mai bune hit-uri din muzica dance si house.

Radio Meridian isi gaseste loc in inimile botosanenilor de pe frecventa 93.1 FM, aducand in casele acestora stiri, muzica si voie buna.

Radio FIX Botosani emite pe frecventa 99.8 FM si le aduce botosanenilor cele mai proaspete stiri locale, insa si interviuri de exceptie cu oameni publici din judet si din capitala.

Si Radio Cristal FM si-a facut loc in randul posturilor de radio locale din Botosani, ajungand numarul unu in Dorohoi. De pe frecventa 93.9 FM, radioul dorohoienilor aduce stiri locale si judetene, emisiuni de divertisment, muzica si distractie.

Radio AS, o statie locala din Suceava, a reusit sa se impuna si pe plan judetean la Botosani, putand fi receptionat de pe frecventa 89.9 FM. La Radio AS puteti asculta muzica pop rock si afla cele mai importante si obiective stiri locale si regionale.