Site-urile de intalniri, o solutie pentru cei singuri

Categories LifestylePosted on

In zilele noastre pare de neconceput sa nu folosesti internetul pentru a satisface orice nevoie, fie ca esti in cautarea unui loc de munca, a unei vacante, a cautarii de cazare sau pentru a face cumparaturi. Nici macar dragostea nu scapa de logica online si o multime de cercetari pe aceasta tema au descoperit ca majoritatea adultilor singuri au folosit mai mult sau mai putin recent site-uri de intalniri online sau aplicatii pentru smartphone pentru a gasi un partener.

De-a lungul anilor, societatea noastra a devenit din ce in ce mai automata. Exista cei care spun ca masinile si automatizarea vor inlocui marea majoritate a locurilor de munca umane in viitor. Un exemplu in acest sens este numarul de persoane care se intalnesc pe internet prin intermediul site-urilor de intalniri online sau al aplicatiilor precum Facebook, Tinder, AbcEscorte si care, in multe cazuri, culmineaza cu o casatorie reusita.

Credeti sau nu, multi oameni casatoriti s-au intalnit astazi online.

Retelele sociale si mass-media digitala, in general, fac presiuni asupra noastra pentru ca fiecare dintre noi sa aiba o prezenta online. Multi dintre cei care cauta relatii iau in serios site-urile de intalniri pentru a-si gasi viitorul partener si se descurca bine privind statisticile.

Pandemia a intarit aceasta tendinta

„Caut dragoste, dar nu o gasesc” . De cate ori ai auzit aceasta fraza pronuntata de varul tau sau de unii dintre prietenii tai?

Prin intermediul platformelor de intalniri online aveti ocazia sa cunoasteti un numar mare de oameni care va impartasesc interesele, sa vorbiti si apoi sa iesiti cu scopul de a gasi iubirea adevarata.

Aceasta tendinta s-a consolidat si mai mult in ultimele luni, cand pandemia de coronavirus a fortat milioane de oameni sa se izoleze, eliminand oportunitatile de a intalni noi potentiali parteneri si turnand toate asteptarile online.

Prima intrebare pe care mi-o pun este: va mai ganditi sa cautati dragoste in mijlocul unei pandemii globale? Daca raspunsul este da, nu va pot intelege decat pentru ca dragostea nu poate fi inlocuita cu nimic, atata timp cat acordati prioritate sigurantei.

Iubirea este o emotie universala si constanta : sunt epoci si razboaie trecute, dar asteptarea sagetii de la Cupidon este intotdeauna actuala. Pandemia cu care ne confruntam acum este o adevarata provocare, dar regulile si metodele de intalnire si cunoastere s-au schimbat inevitabil. Schimbarea a fost in curs de ceva timp si a fost accentuata doar de Virus.

Exista multi oameni care sunt sceptici cu privire la intalnirile online si se intreaba cum te poti indragosti de cineva pe care nu-l cunosti si pe care nu l-ai cunoscut niciodata. Cu toate acestea, regulile de atractie sunt infinite si, uneori, in absenta unei priviri, poate fi suficient sa aveti interese comune, o armonie asupra unor aspecte pe care le considerati importante sau impartasirea anumitor credinte si ganduri. Poate fi un cuvant potrivit la momentul potrivit sau pur si simplu arta seductiei pe care unii oameni o au innascuta.

Nu impiedicati nimic si nu credeti in „toate versiunile” iubirii reale. Dragostea poate fi ascunsa oriunde: pe aleea casei, la serviciu, intr-un club sau pe site-uri de intalniri.

Lasă un răspuns