Stiati aceste sapte teorii Pixar?

Categories Emisiuni TVPosted on

Exista intotdeauna timp sa te intorci pentru o vreme in copilarie. Probabil ati citit multe despre asta si acest studio de film nu inceteaza sa ne surprinda. Pe langa povestea prezentata pe ecran, exista anumite detalii pe care doar un adevarat fan le observa. Celebrele oua de Paste sunt un exemplu clar in acest sens. Dar, de asemenea, pentru cei carora le place sa joace detectivul, sunt unele situatii care lasa loc de indoiala si de aici incep ipotezele. Daca nu stiti prea multe despre subiect, va lasam cu o lista cu sapte teorii Pixar care probabil va vor schimba modul in care vedeti aceste filme.

Sid apare in „Monsters Inc”.

Baiatul si ticalosul din „Toy Story” sa fie si tipul rau din filmul cu Mike si Sulley in rolurile principale. Se pare ca exista mai multa legatura decat se crede intre ambele filme: in momentul in care monstrul albastru iese din camera plangand pentru ca aproape ca a atins un copil, fanii fideli au remarcat ca ar fi putut fi Sid. Dar… cum? ? Adeptii si-au dat seama ca, atunci cand usa se deschide, este o fractiune de secunda in care se vede posterul Paul Bunyan pe care baietelul il are in camera lui. Desi nu este in acelasi loc, iluminarea este oarecum asemanatoare si in fundal este muzica tunatoare, ceva foarte caracteristic baiatului care s-a distrat chinuindu-si jucariile.

Boo este vrajitoarea din „Brave”?

Da, aceasta ipoteza este oarecum ciudata. Dar sa ne amintim ca ciudat este sinonim cu Disney si Pixar. Se pare ca, pe baza unei investigatii profunde, fanii au gasit niste dovezi: in momentul in care Merida ajunge la casa cioplitorului in lemn se vad niste figuri, iar pe unul dintre obiecte exista o silueta destul de asemanatoare cu cea a monstrului ceresc cu pete violete. De asemenea, cabina lui are o usa magica in care lucrurile de pe cealalta parte se schimba… nu par asemanatoare cu cele pe care le folosesc in fabrica de sperieturi?

Randall il sperie pe Andy

Sa ne amintim momentul in care raufacatorul din „Monsters Inc”. el isi exerseaza camuflajul pe un fundal albastru cer plin de nori, care seamana mult cu peretele lui Andy din camera lui. Fanii amanunti au observat ca in „Toy Story 3” exista un afis in dulapul lui Andy cu imaginea unei creaturi foarte asemanatoare cu Randall.

Riley este adoptata

In „Inside Out” putem vedea o familie care pare a fi complet normala si care pare a fi lipsita de teorii. Dar, daca ne uitam cu atentie, realizam ca Riley nu seamana prea mult cu parintii ei, deoarece are parul si ochii colorati diferit de ai lor. Dar, aceasta ar putea fi o chestiune de genetica din partea bunicilor ei, care semanau poate mai mult cu ea. Desi, ancheta nu se termina aici: fanii cred ca tanara este adoptata dupa ce a vazut un arbore genealogic care apare pe caseta; acesta are o singura cutie in partea de sus (unde este Riley), dar ar trebui sa fie in partea de jos. Acesta este motivul pentru care tanara si-ar fi imaginat acele rude, pentru ca nu exista nicio familie biologica deasupra ei.

Legatura dintre mama lui Andy si Jessie

Cu cata durere am vazut scena trista in care papusa este abandonata de Emily… Probabil ca emotiile nu te-au lasat sa vezi ce se intampla, dar sunt cei care cred ca palaria de cowboy pe care o are Andy este aceeasi. ca cea care a avut fostul proprietar al cowgirl. De aceea exista o teorie conform careia proprietara este mama lui Andy si ca un astfel de accesoriu i-a fost daruit micutului ei.

Darla este faimoasa

Dispretuitoarea din „Nemo” a jucat intr-un eveniment intrigant: este momentul in care Molly citeste o revista in „Toy Story 3”. Daca privim cu atentie, ne dam seama ca apare chipul de neuitat al micutei. Acest lucru pare sa indice ca este cunoscuta in lumea divertismentului, altfel nu ar trebui sa apara intr-o revista pentru tineri.

S-a intamplat cu adevarat aventura lui „Up”?

Este cu adevarat admirabil ceea ce a facut Carl: calatoreste in propria sa casa folosind baloane pentru a ajunge la Paradise Falls. Dar este acest lucru posibil din punct de vedere stiintific? Sunt cei care cred ca protagonistul era delirant si ca povestea nu s-a intamplat niciodata in viata reala. Desi, pentru a ridica sperantele fanilor care citesc asta, o echipa tehnica National Geographic a incercat sa arunce in aer o casa cu baloane si da, se poate. Ar trebui sa fie unul cu putin mobilier si unul care sa nu fie ancorat de sol cu ​​beton si tevi.