Ticăloșia politicienilor români. Omule, dacă nu te trezești la timp, nu o să mai ai nimic de apărat!!!

Categories ArticolePosted on

Lucrurile sunt simple și orice om cu o minimă inteligență le poate înțelege:

1. Permisiunea ca pământurile României să poată fi achiziționate de străni, de la 1 ianuarie 2014, aproape fără nicio îngrădire, este o cerință ticăloasă  a anumitor forțe din afara țării care, de 23 de ani, duc un război total împotriva noastră, distrugându-ne (cu complicitatea trădătorilor din interior) economia, educația, sistemul de sănătate…

2. Faptul că legea care urma să reglementeze modul în care străinii pot cumpăra terenuri agricole în România a trecut prin parlament înainte de Crăciun, cu doar câteva zile înainte de aplicarea ei, este dovada iresponsabilității și trădării clasei politice. O astfel de lege ar fi trebuit să o avem încă din vara trecută și ea trebuia supusă dezbaterii publice. De ce? Pentru că pământul acestei țări este al poporului român, nu al politicienilor ticăloși care, vremelnic, se află la conducerea țării.

3. Faptul că președintele a retrimis legea în parlament creează un vid legislativ de peste o lună de zile, perioadă în care orice străin poate cumpăra, fără niciun aviz din partea statului, orice pământ găsește disponibil și în orice cantitate vrea. Așa că, chiar dacă decizia președintelui pare salutară, pentru unii, în sensul că ea ar urmări corectarea legii, eu mă gândesc la faptul că totul e un scenariu menit să faciliteze străinilor MARI LOVITURI FUNCIARE. Oare credeți că cei care vor să pună mâna pe pământul României nu au lecțiile făcute, nu au realizat deja înțelegeri iar acum, în aceaste zile, nu fac deja tranzacțiile? Să nu fim naivi! Președintele este fan Chevron și Gold Corporation iar asta spune tot. Cu alte cuvinte, dacă pe alte probleme politicienii se bat între ei, pe tot ce ține de trădarea intereselor naționale sunt o aceeași echipă; lucrează în aceeași tabără!

4. Dovada clară a noii trădări pe care lepădăturile politice o operează chiar acum este pusă în evidență de o simplă comparație cu alte țări europene. Astfel, unele țări au amânat până în anul 2020 punerea în discuție a unei astfel de legi în timp ce altele, chiar dacă au introdus o astfel de lege, au creat atâtea obstacole încât devine aproape imposibil pentru un străin să cumpere teren agricol!!! De ce la noi nu se face așa? De ce această grabă și aceste sincope care ne lasă descoperiți? Pentru că România este o țară sub ocupație iar cozile de topor care o conduc au mandat să pună acest popor pe butuci cât mai repede.

5. Pierderea suveranității este ultimul pas, de care ne apropiem vijelios. Iată de ce: în timp ce datoria externă a țării crește neîncetat, guvernanții români, la cererea forurilor străine (FMI, BM ș.a.) privatizează tot mai multe dintre proprietățile statului. Cu alte cuvinte, se lipsește de tot mai multe resurse care i-ar permite să plătească datoria externă în viitor. Realizați uriașa ticăloșie? Datorii tot mai mari și tot mai puține resurse economice pentru statul român. Asta înseamnă că nu o să mai putem plăti niciodată datoria externă! Logic, nu? Dacă acum nu facem față datoriei exterene, dovadă a faptului că aceasta nu se diminuează de la un an la altul, ci crește, cum o să o putem plăti în viitor, cu și mai puține resurse care aduc bani statului român? Consecința neplății datoriei? Pierderea suveranității!

Așa că, omule, dacă nu te trezești la timp, nu o să mai ai ce apăra! Dacă nu te trezești la timp, vei fi responsabil pentru viitorul pierdut al copiilor tăi! Dacă nu te trezești la timp, ÎȚI MERIȚI SOARTA!

Daniel Roxin

15 comments

 1. la un moment dat totul se va rezolva cu parul mai rau e cu resursele care vor fi carate cu vagonul,asta e lipsesc liderii,intelectualitatea nationaista vin alegerile si nu avem cu cine vota ce facem ii tot rotim pe hoti?

 2. Toti la voturi cand or mai fi ar trebui sa nu vina sau cei ce vin sa scrie pe hartii “Dava dracu ca ati vandut tara”, tampiti astia sunt la putere doar pt bani, zici ca basescu (fara litera mare) a planuit de atatia ani sa fraiereasca oameni sa distruga Romania si sa ia doar bani, basesc=dracu, si restul parlamentarilor, n-ai cu cine tine la voturi, cei din Romania ar trebui sa iasa in strada, sa urle JOS BASESCU!!!!!!!!!dar nuuuu, ca sunt racit ca sunt ranit, ca ma doare spatele, asa cum cei care nu voiau in Romania pe acel conducator, il omorau, ca pe Burebista, dar acum daca ne-am asasina cretini de parlametari, nuuuu , am evouluat, tara civilizata, ma omule, daca nu facem niimic, nu vom avea nici o tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Taranii romani,cei adevarati,n-or sa-si vanda pamanturile dar ticalosul de stat le va vinde si statul detine suprafetele cele mai mari la noi.Problema ii ca o sa ajungem inapoi cu 300 de ani cand munceam ca sclavii pe pamnantul altuia care nici macar nu era roman.Sub masca democratiei se ascund aceiasi ticalosi din trecutul sclavagist caci iobagia sau rumunia tot sclavie era precum si munca salariata ce nu-ti asigura traiul.

 4. Of, imi vine sa urlu de neputinta,poporul nostrum parca doarme ce se intinpla?se incearca sa ni se fure totul este clar ca cineva incearca sa ne distruga pe toate planurile.Vinduti ce ne conduc cei ce ne scriu istoria micinoasa pe zi ce trece sinti si mai rai si mai grabiti in a termina planul distrugeri noastre totale.Cum Doamne sa contesti totul la trcutul nostrum cand tara e plina de dovezi cind scrisuri inprastiate prin lume arata adevarul.Sint tot mai aproape de latura violenta a aparari bogatiei si trecutului nostrum, rational stiu ca nu trebuie asa dar poate cineva sami dea alta alternativa?nu cred,frums si pasnic au incercat multi si nu sa putut pai atunci cred ca vilentei hotiei si miciuni trebuie sa ii raspunzi la fel.Uni vor spune nu te mai lamenta atit si treci la fapte eu le raspund repede si sigur un grup de tineri viteji si iubitori ai nemului au trecut la fapte Ne-am saturat de manusi albe si de batjocora nu mai vrem sa rida lumea de noi nu mai vrem sa fim ultimi oameni(cindva am fost primi)nu mai vrem sa stam cuminti in banca noastra nu mai vrem sa fim priviti de sus nu mai vrem istoria falsa nu mai vrem sa fim furati. Fratia GetoDacica exista si multi vor da socoteala.Daca majoritatea poporului nu se trezeste alte arme nu sint decit lupta, lupta cruda si nemiloasa cu toti dusmani.

 5. Aveti FORTE MARE DREPTATE, eu lucrez in italia de mai bine de 4 ani, cam de vreo 3 luni in urma am vazut stirea cu liberalizarea pietei funciare din Romania si am considerat imediat ca este o aberatie…. din pacate cei care ne-au scapat de *TIRAN* SUNT SI ASTAZI LA BUNTOANELE ECONOMIEI SI BUNASTARII LOR SI A INTERESELOR LOR din pacate nu stiu daca avem noi omenii simplii puterea sa facem ceva pt ca este prea tarziu… da unii ar spune ca niciodata nu este prea tarziu sa facem o alta revoluie sa scimbi clasa politica, sa schimbi justitia ca cred eu ca este cheia NOII RAMANII, pt ca cu o clasa politica bolnava si cu o justitie ca numai justitie nu o mai poti numi… nu stiu ce sar mai putea face! Ma doare sufletul pt am fost in vara acasa in MOINESTI JUD BACAU, la o alimentara normala de cartier, m-am oprit in fata standului cu mezelui si preparate din carne si i-am cerut vanzatoarei >ceva traditional romanesc< iar dinsa mi-a raspuns ca tot ce are romanesc e numele rirmei si firma in rest nu imi pote oferi nimic romanesc 100%…. ESTE O RUSINE PT ROMANIA, in Italia spre exemplu este o lupta continua petru ei apararea brandului atat pe plan intern dar si extern prin ambasadorii care fac toate demersurile necesare pt a impiedica falsele produse care tot apar la vanzare sub numele de made in italy prin toate colturile lumii!!!!
  Revenind la liberalizarea pietei funciare rog stimatii politicieni sa se gandeasca la nopoti nepotilor lor care imi doresc sa nu se intample asa, care vor muncii pe pamanturile strabunicilor care acum nu mai sunt ale lor cum ar trebui sa se intample, ci a strainilor si vor munci din greu fara ca NOUL STAPAN sa le dea nici macar o cana cu apa, si sa ajunga la sf de luna sa nu aibe bani de ajuns pt plata chirie ca si o casa e din ce in ce mai greu poate imposibili sa mai visezi, nu zic sa ti-o poti permite…
  Este greu de imaginat dar asta ne va fi soarta!!!!

 6. de ce doarme Romania? poate nu doarme , ceva se intimpla in substrat,eu cred ca Romania se regenereaza pt asta nu mai protesteaza, poate in adincincul sfint al subconstientului national Dumnezeu vorbeste si probabil s a ajuns la intelegerea spirituala ca zarurile au fost aruncate si nu este nimic de facut in momentul de fata cind totul absolut totul material este sub controlul “lor” cine or fi ei?,oricum se va intimpla ceva care va avea de a face numai cu partea buna a lucrurilor ascunse ale lui Dumnezeu, Nu vom pierde sunt lucruri ascunse despre fiinta umana , natiuni si credinta pe care “ei” nu le stiu nu le pot controla si cumva incearca sa intimideze lumea credincioasa sa ajunga la ele. Trezirea este ceva nemaivzut dar nu vom rata !

 7. Este bine sa ramanem calmi, uniti si sa dam semne blogurilor pe care le-am ales sa le flancam/sa ne flancheze. Pe masura ce crestem devenim mai puternici. Si crestem in toate locurile.

 8. Nu va pripiti: daca România dormea, noi nu eram aici si in atatea alte locuri. Trezirea a inceput si lucrurile se misca, dovada ca ticalosia a inceput sa fie expusa ca o boala.

 9. Nu trebuie sa disperam, timpul ne va da raspunsul, teama ne va spune calea, sufletul si dragoste ne va fi salvarea…- ura, minciuna, grosolania, invidia, negativismul, trufia, avaritia, desfraul, astea ne vor fi pierzania. In incheiere as dori sa va spun ca fiecare dintre noi suntem parte a creatiei divine si ca nimic pe Pamant si in acest Univers nu este intamplator. Si am sip va spun in incheiere un mare secret pe care multi nu il stiu – cititi Geneza (Facerea) 1, 29.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *