Avem nevoie de sprijinul tău – Șantierele arheologice de la Buridava (Vâlcea), Oțeleni (Iași) și Armășeni (Vaslui), dar și altele vor putea fi susținute doar dacă și tu te implici.

Categories ArticolePosted on

Dacă vrei să sprijini activitatea noastră pe domeniul arheologiei, unde susținem financiar mai multe șantiere arheologice, o poți face printr-o donație sau o sponsorizare în conturile Asociației Geto Dacii. Avem și opțiunea PayPal. De asemenea, poți trimite un SMS sau poți cumpăra un produs de pe http://dacia-art.ro/

În acest an Ministerul Culturii nu are resurse financiare iar anul 2014 este primul an de după 89 când cercetarea arheologică românească nu va primi niciun leu de la stat. În acest context, singura soluție pentru ca ceea ce stă ascuns în pământ de milenii să iasă la lumină și în acest an este susținerea privată a șantierelor arheologice.

Prin urmare, sprijinul tău este esențial! Nu te gândi că ai putea da cel mult 10 lei și că asta nu va ajuta cu mai nimic. Gândește-te că 10 lei de la 2.000 de oameni însemnă 20.000 de lei, bani suficienți să susținem măcar un șantier arheologic.

Îți mulțumim anticipat pentru sprijin! Istoria acestor meleaguri este și a ta!

Detalii despre modalitățile de sprijin dar și despre șantierele arheologice vei găsi aici:

http://www.geto-dacii.ro/

Lasă un răspuns