Top 6 filme cu Jennifer Aniston

Categories DivertismentPosted on

Pe 22 septembrie 1994, Jennifer Aniston a aparut pentru prima oara pe ecran ca Rachel Green in serialul de succes Friends din anii ’90. Personajul ei, o fosta fata bogata, transformata in mireasa, a capturat instantaneu inimile si mintile publicului de pretutindeni, iar Aniston a devenit un model pentru femeile din intreaga lume. Intre sezoanele serialului „Friends”, Aniston a petrecut mult timp lucrand la Hollywood, unde a jucat in mai multe filme, mai ales comedii romantice cu unii dintre cei mai buni actori de la Hollywood.

6. The Break-Up – 2006
In ,,The Break-Up” din 2006 a jucat Aniston si legenda comediei, Vince Vaughn, ca un fost cuplu obligat sa imparta un apartament. Filmul i-a urmarit in timp ce invatau sa traiasca impreuna si sa treaca peste ura pe care o purtau unul fata de celalalt. Filmul, regizat de Peyton Reed, a avut un succes urias la box-office, incasand peste 200 de milioane de dolari in intreaga lume. In timp ce criticii au acordat filmului recenzii medii, ei i-au adus lui Aniston o multime de laude pentru performanta ei si pentru chimia ei pe ecran alaturi de starul Vaughn.

5. The Bounty Hunter – 2010
In ,,The Bounty Hunter” din 2010 a jucat Aniston care a facut echipa cu Gerard Butler pentru un roman de actiune. Regizat de veteranul comediei romantice Andy Tennant, in film a jucat Butler, un vanator de recompense, care o urmarea pe fosta sotie, Aniston, un reporter care incerca sa rezolve o crima. The Bounty Hunter a fost lansat la recenziile slabe ale criticilor care au obtinut un scor de 13% pe Rotten Tomatoes. Cei mai multi au criticat intriga slaba a filmului si dialogul incomplet, dar au avut lucruri bune de spus despre chimia de pe ecran a lui Aniston si Butler. Cu toate acestea, publicul s-a bucurat de film, insa, in prezent, acesta are un scor respectabil de 5,4 / 10 pe imdb.com

4. The Switch – 2010
In 2010 ,,The Switch”, regizat de Josh Gordon si Will Speck, a ajucat Aniston facand echipa cu Jason Bateman, Patrick Wilson, Juliette Lewis si Jeff Goldblum pentru o adaptare cinematografica a nuvelei ,,Baster”. In film, Aniston a jucat-o pe Kassie Larson, o femeie de treizeci si ceva de ani care doreste sa aiba un copil inseminat artificial, in timp ce Bateman l-a interpretat pe Wally Mars, cel mai bun prieten al lui Kassie, care este indragostit in secret de ea. Printr-o ciudata intorsatura a sortii, Wally ajunge sa doneze sperma care o insemineaza pe Kassie si vor avea impreuna un copil. The Switch a primit recenzii medii de la critici care au obtinut un scot de 51% pe Rotten Tomatoes.

3. Just Go With It – 2011
In ,,Just Go With It” din 2011 a jucat Aniston facand echipa cu Adam Sandler, o alta legenda a comediei. In ciuda faptului ca sunt prieteni de peste 20 de ani, In film au jucat impreuna pentru prima data. Filmul, o adaptare a piesei de teatru de pe Broadway ,,Cactus Flower”, l-a vazut pe Sandler care a jucat rolul lui Danny Maccabee, un chirurg plastician cu un ochi pentru femeile mai tinere (supermodelul Brooklyn Decker), in timp ce Aniston a interpretat-o pe Katherine Murphy, asistenta lui Maccabee. Filmul i-a urmarit pe cei doi in timp ce mergeau in Hawaii pentru o vacanta in care isi descopereau incet dragostea secreta unul fata de celalalt. Filmul a fost slab apreciat de critici care l-au marcat cu 19% pe Rotten Tomatoes.

2. The Good Girl – 2002
,,The Good Girl” din 2002 a fost un titlu de referinta pentru Aniston. In timp ce in trecut a jucat in comedii romantice pline de dragoste, The Good Girl a fost mai intai un romcom mai intunecat. In film, cu Jake Gyllenhaal si John C. Reilly in rolurile principale, Aniston a jucat rolul lui Justine Last, un functionar care se indragosteste de Holden Worther (interpretat de Gyllenhaal), un baiat care se crede intruparea lui Holden Caulfield, protagonistul filmului lui JD Salinger. The Good Girl a fost incredibil de bine primit de critici, care au obtinut un scor de 81% pe Rotten Tomatoes. Cu toate acestea, filmul s-a descurcat putin mai rau cu publicul, care l-a evaluat cu 6,5 / 10 pe imdb.com.

1. He’s Just Not That Into You – 2009
Filmul din 2009 ,,He’s Just Not That Into You”, in regia lui Ken Kwapis, a prezentat o distributie de stele din elita hollywoodiana. Aniston, Ben Affleck, Drew Barrymore, Jennifer Connely, Kevin Connoly, Bradley Cooper, Scarlett Johansson si Justin Long au fost doar cateva dintre numele care au jucat in film. Filmul, bazat pe cartea cu acelasi nume de succes, a urmat noua romantici nefericiti in timp ce se luptau cu urcusurile si coborasurile vietii lor amoroase. Filmul a fost lansat pentru recenzii mixte din partea criticilor care l-au marcat cu 41% pe Rotten Tomatoes.

Lasă un răspuns