Trădarea interesului național: În timp ce ungurii fac campanie internațională pentru a ne lua Transilvania, autoritățile românești tac!!!

Categories DezvăluiriPosted on

Tocmai de aceea, în curând vom lansa un film documentar demolator pentru extremismul și revizionismul maghiar: Transilvania, Istorie Furată. Lansarea filmului se va realiza în prima parte a lunii octombrie 2016 (Vezi aici Promo film Transilvania, Istorie Furată). Până atunci, vă invit să citiți dezvăluirile făcute de ziarul Cotidianul în legătură cu revizionismul maghiar și Tratatul de la Trianon…

Daniel Roxin

Cotidianul:

„Groupe Realites Roumaines” din Paris semnalează relansarea campaniei neorevizioniste ungare pentru revizuirea Tratatului de la Trianon şi constată totala indiferenţă a agenţilor diplomatici ai României, precum şi a autorităţilor de la Bucureşti.

„Groupe Realites Roumaines” lansează o scrisoare-apel de informare asupra temeiurilor de nezdruncinat ale Tratatului de la Trianon versus conjunctura euro-mondială actuală care prezintă un serios potenţial de ameninţare la adresa principiilor acestui act de drept internaţional prin care s-a recunoscut Marea Unire din 1918, urmare a voinţei naţiunii din toate teritoriile româneşti şi a jertfelor de sânge pe toate câmpurile de bătaie ale Primului Război Mondial.

Cum se văd realităţile de azi de către „Groupe Realites Roumaines”? Realităţile de astăzi sunt în mod radical diferite:

1. Vechile principii ale dreptului internaţional sunt abandonate. Nimic nu e stabil.

2. Maghiarizarea Transilvaniei se face sub ochii noştri, fără stavilă, fără opoziţie, fără nici o rezistenţă culturală, spirituală, educativă, morală românească.

3. Imaginea României în străinătate e degradată până la oprobriu, în timp ce cea a Ungariei e foarte apreciată, datorită efortului de propagandă făcut de această ţară în mod neîntrerupt.

4. După 45 de ani de jug ideologic de tip sovietic şi 26 de ani de uşuratice iluzii euro-mondialiste, România e înconjurată de pericole funeste, despre care grupul se va referi.

Reproducem Scrisoarea Apel a „Groupe Realites Roumaines”, care ne-a fost remisă prin bunăvoinţa distinsei dr. Cornelie Dragodan…

Aurel Rogojan

Citește continuarea aici: Cotidianul.ro

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

7 comments

 1. Mai intai de toate trebuie reamintit ca se cheama Ardeal,nu transilvania,lucru ce trebuie sa cunoasca si strainii…
  Un articol foarte interesant se poate citi pe wikipedia si anume despre cauzele izbugnirii primului razboi mondial cu referire la situatia din Ardeal sub jugul austro-ungar,mai mult ungar(a nu-i izbavi de pacate nici pe austrieci).
  Ardelenii acelor vremuri au patimit din cauza lacomiei,nepasarii, batjocorei unor asupritori venetici,care sunt gata gata si in ziua de azi sa acapareze teritorii.

  Ar trebui sa facem un holocaust din chestiunea asta cu Ardealul,de 1000 de ani nu ne mai vedem scapati de sugacii astia…

 2. Când mai faceți filme, mai mergeți și propuneti-le spre difuzarensi pe la canale serioase gen ARTE, Discovery……ca daca le faceți pentru noi , atunci reprezintă timp și bani irosiți!!!!

 3. Revizionismul maghiar repeta cu obstinatie aceleasi idei – Ungaria mare, nedreptatea Trianonului, etc. Noi gresim pentru ca imediat adoptam o pozitie defensiva – incercam cu argumente logice sa ii combatem, consumand timp si energie pentru a contracara niste aiureli. Au publicat iar un articol cu o harta cum este cea de la inceputul articolului ? Foarte bine ! Postati un articol despre intinderea Daciei in timpul lui Burebista.

 4. Cat se poate de corect sa postezi o harta cu regatul lui Burebista Unificatorul, insa ce te faci cu teoria adoptata oficial ca suntem o corcitura de popor din cine s-a nimerit p-aici, in perioada ocupatiei romane, asezonat cu ceva daci romanizati ?

 5. unde este un mileniu din istoria RUSIEI,UNGARIEI,BULGARIEI SERBIEI. NOI ROMANII CUNOASTEM CEL PURIN ISTORI DE 2000 DE ANI DE LA BUREBISTA,DECEBAL,TRAIAN,GELU,GLAD,SENESLAU ,MENUMORUT,MIRCEA CEL BATRAN,STEFAN CEL MARE,TEPES, MIHAI VITEAZU,AVRAM IANCU,TUDOR VLADIMIRESCU,ALEXANDRU IOAN CUZA ,CAROL I,FERDINAND ,PERSONALITATI REPREZENTATIVE ALE EPOCILOR SALE PRECUM SI MULTI ALTII.
  DECI,UNDE ESTE MILENIUL DE ISTORIE AL TARILOR DESCRISE MAI SUS SI ANUME;
  RUSIA,UNGARIA S.A.M.D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *