Un american impresionat de România și-a botezat copilul… DACIAN

Categories ArticolePosted on

Se petrec lucruri din ce în ce mai interesante în aceste zile. Ceva plutește în aer dacă până și străinii veniți în România se conectează la lumea geto-dacilor, fiind vrăjiți de aceasta… Pentru că, nu-i așa, trebuie să se fi întâmplat ceva în sufletul tău dacă decizi să îți botezi copilul cu un nume ce face legătura cu strămoșii unui popor din care nu faci parte, dar pe ale cărui meleaguri ai colindat.

În ultima vreme le-am tot spus prietenilor că există un freamăt, o stare de așteptare, o nevoie de afirmare a identității noastre, prezentă la foarte mulți și că suntem destul de aproape de acea masă critică care va duce la schimbări radicale în această țară. E suficient să precizez că în luna februarie a acestui an siteul adevaruldespredaci.ro a fost accesat de pe 350.000 de IP-uri, ceea ce poate să însemne peste 500.000 de vizitatori. Și asta în condițiile în care se publică un articol pe zi și nu se investesc bani în publicitate. Pentru un site de nișă, cu puține resurse, este un lucru extraordinar, această situație aratând numărul foarte mare al celor interesați de istoria geto-dacilor, de recuperarea adevărului istoric.

În acest context, povestea americanului care își botează copilul cu numele DACIAN, nu e decât o subliniere a unei realități pe care mulți o simt în suflet: spiritul dacic se trezește, conexiunea cu rădăcinile noastre strămoșești s-a activat, pământul vechii Dacii vibrează din nou!…

În această dimineață, am primit pe adresa de e-mail a siteului www.dacia-art,ro următorul mesaj, în engleză, de la Scott, cetățean american: “Fiul nostru s-a născut acum câteva săptămâni și l-am numit Dacian. Am vizitat România recent, în timp ce soția mea era însărcinată cu el. Dorim să comandăm tricouri cu draconul și cu PUI DE DAC, pentru el…”

Fără alte comentarii!

Daniel Roxin

Tricoul pe care și-l dorește pentru copilul său:

 

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

Lasă un răspuns