Veste bună de BUNA VESTIRE. Am lansat asociația GETO-DACII. Răspândește vestea!

Categories ArticolePosted on

Tweet

A venit vremea să ne unim pentru o cauză cu adevărat nobilă – recuperarea adevărului istoric, readucerea geto-dacilor acolo unde le este locul: în sufletul și în conștiința poporului român.

Entuziasmul uriaș manifestat în ultimul timp de toți cei care simt ca și noi, ne-a făcut să înțelegem că venise vremea să creăm un cadru juridic care să ne permită să dăm forță maximă acțiunilor noastre. Astfel, am înființat Asociația non-profit GETO-DACII.

Așa după cum veți putea constata vizitând site-ul asociației, proiectele pe care le-am lansat pot duce cu adevărat la rescrierea istoriei noastre.

Vizitați siteul asociației, aflați ce intenționăm să facem și veniți alături de noi! Doar cu ajutorul vostru putem reuși!

Siteul asociației:
http://www.geto-dacii.ro/

13 comments

 1. Sa fíe intr-un ceas bun.
  Auz hai sa incepeti cu scrierea a catorva randuri de istoria primului siteAdevarul despre daci
  ca sa nu-l dam uitarii sau si mai tarziu de unde a-ti inceput.
  Sa fie focu foc si apa apa
  Sa fie lemnu lemn si piatra pitara.

 2. Felicitari! Ar fi frumos sa colabirati si cu alte organizatii/asociatii/siteuri care lupta ptr aceleasi idealuri ptr a fi cat mai puternici. ” Unde-s multi puterea creste!”

 3. Doamne ajuta.

  ,, Din zei de-am fi scoboratori ”

  Nota:
  D-le Valentin si D-le Daniel , nu mai primesc pe email ,nimic de la adevaruridespredaci.ro( nu m-am dezabonat). A trebuit sa intru si sa caut noutati. De fapt asa am gasit si acest articol.
  De ce oare ?

 4. Suntem aici,la bine si la greu acum tre sa intelegem ca trebe sa ne adunam si sa sustinem care cum poate aceste demersuri,Doamne ajuta!

 5. Buna veste.Sa fie intr-un ceas bun.
  Ca si Dorianus,nu am primit mail…si nu m-am dezabonat.Ar mai fi o problema…incerc sa scriu ceva la un articol nou redactat si abi la 2-3 zile pot scrie.Cu stima

 6. Eu v-as ruga sa aduceti si alte televiziuni alaturi de dumneavoastra in acest proiect,sa nu para doar un proiect de a mari reitingul unei televiziuni,ci un proiect pe plan national de redescoperire a valorilor si istoriei poporului roman.Chiar si vedete sau oficiali ai statului roman.

 7. Buna veste,dar chestia cu membri unor partide politice chiar nu o inteleg.Am fost membru PNL cat am fost in tara,iar acum sunt membru PP in Spania.Ce ma impiedica sa intru in aceasta asociatie?Calitatea de membru de partid…Si sincer mie ciuda.Adica daca stau in Spania de 12 ani,nu pot tine cu tara si neamul meu?Ce eu fac politica vreunui partid in cadrul acestei asociatii?Sau fac politica neamului meu(in primul rand) si dupa aceea politica unui partid(indiferent de optiune,este pe planul al doilea).
  Sunt dezamagit total de aceasta piedica.Pentru ca nu pot minti.Am facut si am sa fac mereu politica(omul este un animal politic),dar asta am facuto din patriotism(nu sunt patriot pentru ca am facut politica).Asta simt eu.
  Pe de alta parte…pentru ca suntem la inceput si multi dintre noi suntem departe de iubita noastra tara,faceti si inscrieri online.Renuntati la ideia de filiale…pentru ca asociatia asta nu este partid politic(este mai degraba un ideal).
  Ca ultima sugestie este finantarea, sa se poata face si telefonic,prin SMS sau chiar telefonare directa(jocurile on line au acest sistem in internet),pentru ca daca eu vad un program care dumneavoastra il dezvoltati si imi place,ii donez imediat 5 euro,sau 10,pe cand celui care nu sunt deacord cu el,nu ii donez.In felul acesta se v-a vedea si sustinerea fata de un proiect sau altul.Luand in considerare aceste puncte de vedere,dati dovada de intelepciune,asa ca va multumesc anticipat.Toata stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *