VESTE EXCEPȚIONALĂ! S-a decis: LUPUL DACIC va fi logo-ul României pentru preşedinţia UE în anul 2019

Categories ArticolePosted on

Încet, încet, simbolurile cele mai puternice ale acestui spațiu românesc se impun nu numai în România, ci și în afara țării. Ceea ce a pornit de ceva ani încoace ca un bulgăre de zăpadă se transformă tot mai mult în avalanșă. Iar avalanșa, atunci când va porni cu adevărat, va produce o regenerare identitară remarcabilă!

Deocamdată, spiritul în trezire al acestei națiuni anunță cutremurul viitor care ne va elibera de minciuna care ne acoperă istoria, de impostorii de la butoane care încă ne spală pe creier tinerele generații, de dușmanii seculari ai acestei țări, infiltrați în vârfurile puterii.

Și uite așa, după ce mai multe unități militare au primit nume dacice, după ce asociațiile de reconstituire istorică care valorifică în evenimentele lor culturale civilizația geto-dacică s-au înmulțit în mod aproape exponențial, a venit și rândul ca România să fie reprezentată internațional (și cred că este prima dată în istoria modernă a românilor) printr-un simbol care face trimitere la una dintre cele mai glorioase perioade din istoria acestor pământuri: perioada GETO DACICĂ.

Iar acest logo pe care îl vedeți va reprezenta România la cel mai înalt nivel la care țara noastră are acces în acest moment: PREȘEDINȚIA UNIUNII EUROPENE pe care țara noastră o va deține în anul 2019.

Iată ce spune ziarul Adevărul în acest sensRomânia va prelua preşedinţia Consiliului UE în 2019, iar logo-ul pe care îl vom arbora la Bruxelles va fi lupul dacic. Decizia a fost luată în urma unui concurs organizat de Ministerul Afacerilor Europene şi jurizat de 19 persoane, printre care Rareş Bogdan, Dana Grecu, Bogdan Chirieac şi Bogdan Naumovici. Surse din juriu au declarat pentru „Adevărul“ că decizia în favoarea lupului dacic a fost luată cu o majoritate covârşitoare: 80%.

Săptămâna trecută, juriul, format din 19 persoane, a dat votul decisiv: a ieşit lupul dacic, o prounere venită din partea unui student. „Unul dintre argumente a fost că acest logo a primit multe voturi pe Facebook. Unii membri ai juriului au încercat să explice că logo-ul României trebuie să însemne ceva şi pentru restul cetăţenilor UE, dar votul final a fost covârşitor în favoarea lupului. Oricum, varianta pe care o vedeţi acum e una îmbunătăţită. În primă fază, scrisul era greşit şi culorile erau inversate“, au relatat surse diplomatice pentru „Adevărul“.

Membrii juriului pot fi aflați de aici: adev.ro/oz1jyy

Nu știu dacă mulți dintre cei care citesc aceste rânduri realizează importanța identitară și istorică pe care o are ASTĂZI alegerea acestui simbol ca fiind cel care reprezintă România la nivel internațional, în calitate de țară care deține președinția UE, dar vă asigur că este un moment remarcabil, o ocazie ideală de a ne reseta imaginea. Să sperăm că acesta este începutul avalanșei despre care vorbeam la început și că nu va mai trece mult până când românii își vor recupera istoria și identitatea!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Vizionați mai jos emisiunea DE CE ȚARA NOASTRĂ NU SE NUMEȘTE DACIA?

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns