Vreti sa colaboram pentru cauza geto-dacica? Ne putem intalni maine, sambata, in Bucuresti… INTRAREA LIBERA!

Categories ArticolePosted on

Pentru ca este vremea sa facem ceva impreuna, ii invitam pe cei care vor cu adevarat sa se implice in munca de recuperare a adevarului istoric privind radacinile noastre geto-dacice, sa vina maine, sambata, 17 noiembrie, de la ora 15:00, la etajul 5 al magazinului Cocor (intre Unirii si Universitate) unde vom putea stabili o colaborare. Pe parcursul acestei intalniri va vom prezenta proiectele pe care le avem in curs de realizare… INTRAREA ESTE LIBERA!

Va rugam sa aduceti cu dumneavoastra o pagina A4 pe care sa va treceti numele si datele de contact si directia pe care doriti sa va oferiti sprijinul si sa colaborati, cu cateva argumente – cercetare, traduceri, voluntariat, promovare media, creatie artistica, suport financiar etc.

Deoarece sala are 60 de locuri, am stabilit doua intalniri, pentru a nu o aglomera – una de la ora 13:00, cu un prim grup, si o a doua de la ora 15:00, cu alt grup de persoane interesate. Va rugam insistent pe cei care cititi acest mesaj pe siteul www.adevaruldespredaci.ro, pe pagina de Facebook a sitului www.adevaruldespredaci.ro  si pe cea a grupului “adevaruri tulburatoare” sa veniti de la ora 15:00 si doar in caz exceptional sa optati pentru ora 13:00. Multumim!

Va asteptam!

Daniel Roxin si Valentin Roman

4 comments

  1. Este o idee salutara de a se intari eficienta colectivului Dvs. prin teme de cercetare/studiu, cu posibilitati de a fi finantate de Uniunea Europeana. Poate ca nu ar fi rau ca sa invitati (in aceasta faza, sau in alta ulterioara) si reprezentanti ai Ministerului Culturii si altor organizatii (de exemplu Muzeul din Deva), pentru a potenta eficienta proiectelor Dvs. De asemeni consider ca o discutie pe site-ul Dvs. cu cei ce nu pot participa (fie ca sunt din tara sau locuiesc in strainatate) ar fi utila pentru a definitiva mai bine ceea ce doriti sa faceti. Personal m-asi putea implica, voluntar, pentru restaurarea unor situri dacice, cu experienta ce o am ca un fost colaborator al UNESCO pentru restaurarea monumentelor.

  2. Ar trebui sa luati legatura cu Greenpeace Romania pentru a preveni distrugeri de patrimoniu cum s-au facut cu autostrada prin organizarea de evenimente de blocare a acestor actiuni prin lanturi umane in jurul vestigiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *