Aventura verii: Pe urmele tracilor. Vino cu noi!…(video)

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Într-o săptămână începem aventura acestei veri. Vom porni pe urmele tracilor, cu incursiuni în România, Bulgaria, Grecia și Turcia, pentru a aduce la lumină adevărul despre istoria lor. Traco-geto-dacii au scris o istorie uimitoare pe care avem dreptul să o cunoaștem și să o impunem tuturor.

Și pentru că avem nevoie să știm adevărul despre strămoșii noștri, vom  realiza un film documentar care va limpezi lucrurile și va schimba perspectiva multora despre istoria străveche a Europei.

Vom vorbi despre Burebista, Decebal, Spartacus și faptele lor uimitoare. Vom călători la Troia și pe Valea regilor Traci, îi vom aduce acasa pe Orfeu și Dionisos, personaje ale mitologiei tracice, împrumutate și, într-un anumit sens, confiscate de greci…

Ideea realizării acestui film îi aparține lui Valentin Roman, care a pregătit și scenariul. Regia artistică este în sarcina mea. Avem o echipă foarte bună de specialiști, mai multe resurse materiale decât la filmele făcute până acum, așa că promitem că vom face un film la cele mai înalte standarde.

Dacă vreți să aflați mai multe despre acest proiect, urmăriți emisiunea Adevăruri tulburătoare din această seară, de la ora 22:00 (și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00), unde, împreună cu Valentin Roman, vă vom prezenta multe informații inedite…

Nașul tv poate fi urmărit pe toate rețelele de cablu digitale și pe internet, aici: http://live.nasul.tv/

Daniel Roxin

 

Lasă un răspuns