Aventura verii: Pe urmele tracilor. Vino cu noi!…(video)

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Într-o săptămână începem aventura acestei veri. Vom porni pe urmele tracilor, cu incursiuni în România, Bulgaria, Grecia și Turcia, pentru a aduce la lumină adevărul despre istoria lor. Traco-geto-dacii au scris o istorie uimitoare pe care avem dreptul să o cunoaștem și să o impunem tuturor.

Și pentru că avem nevoie să știm adevărul despre strămoșii noștri, vom  realiza un film documentar care va limpezi lucrurile și va schimba perspectiva multora despre istoria străveche a Europei.

Vom vorbi despre Burebista, Decebal, Spartacus și faptele lor uimitoare. Vom călători la Troia și pe Valea regilor Traci, îi vom aduce acasa pe Orfeu și Dionisos, personaje ale mitologiei tracice, împrumutate și, într-un anumit sens, confiscate de greci…

Ideea realizării acestui film îi aparține lui Valentin Roman, care a pregătit și scenariul. Regia artistică este în sarcina mea. Avem o echipă foarte bună de specialiști, mai multe resurse materiale decât la filmele făcute până acum, așa că promitem că vom face un film la cele mai înalte standarde.

Dacă vreți să aflați mai multe despre acest proiect, urmăriți emisiunea Adevăruri tulburătoare din această seară, de la ora 22:00 (și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00), unde, împreună cu Valentin Roman, vă vom prezenta multe informații inedite…

Nașul tv poate fi urmărit pe toate rețelele de cablu digitale și pe internet, aici: http://live.nasul.tv/

Daniel Roxin

 

11 comments

 1. Foarte frumos,va multumesc pentru dorinya dumneavoastra de a scoate adevarul la lumina. Cu stima.

 2. EXCELENTA IDEE!
  Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa faceti toate aceste lucruri minunate!
  A calatori constient de istoria indepartata a locurilor vizitate mi se pare super, in plus daca faceti si un film documentar profi, ei bine, aveti toata admiratia noastra!
  Veti avea un mare succes cu acest documentar facut bine, presimt chestia asta.
  BAFTA!

 3. Nu trebuie sa o impunem, trebuie doar sa o facem cunoscuta tuturor. Apoi, Neamul acesta, al nostru, se va recunoaste singur.
  Iar inima noastra va prinde sa bata din nou.

  Ati reusit lucruri minunate, succes si de acum!

 4. in sfarsit vor afla si romanii ca turism sau vacanta nu inseamna numai Valea Prahovei si Mamaia…Turisti nemti,austrieci si unguri viziteaza partea de vest a Romaniei ca sa vada cu ochii lor pana unde s-a intins fostul lor imperiu…noi de ce nu am face la fel?Frumoasa initiativa,la mai multe…

 5. Dumnezeu sa va calauzeasca pasii sore locuri pline de mister si adevar,sa descoperiti lucruri minunate despre stramosii nostri pe care sa ni le impartasiti si noua, asteptam cu sufletul la gura, mult succes si multa putere de munca va doresc.Cu stima

 6. Spiritul Marelui ZAMOLXE sa va calauzeasca si sunt sigura ca va va sprijini , Bunul Dumnezeu sa va ajute ! in tot cea ce veti face.

 7. Stimate Domnule Roxin,
  De ce nu postati o Petitie. Rezultatele acestei petitii sa le trimitem Parlamentului si Guvernului pentru alocarea de fonduri necesare cercetarii interdisciplinare a trecutului poporului nostru. adica adevarata istorie. Si inlaturarea falsurilor din cartile de istorie si a celor care le-au facut.
  In alta ordine de idei cred ca se poate face un proiect cu ajutorul caruia sa obtinem fonduri nerambursabile de la UE.Destinatia acestora, cercetarea si publicarea adevaratei istorii a romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *