Comorile regilor traci (video, pe youtube)

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Tweet

un articol de Daniel Roxin

 

Pe Valea Regilor Traci din Bulgaria s-au descoperit, în ultimii ani, comori fabuloase din aur, vestigii impresionante ce vorbesc despre uimitoarea cultură și civilizație a traco-geto-dacilor.

Cercetarea arheologică din Bulgaria a luat un asemenea avânt încât bulgarii sunt percepuți, la nivel mondial, ca adevărații continuatori ai tracilor, datorită faptului că slavii s-au așezat în această zonă peste autohtonii traco-geto-daci, cu care s-au amestecat… În același timp, românii, datorită imbecilității unora și a ticăloșiei trădătorilor de serviciu, sunt percepuți ca un popor cu o identitate incertă, deoarece cecetarea arheologică este la pământ, deoarece siturile românești au fost jefuite de generații!!!

Este o emisiune pe care trebuie să o urmăriți pentru a vedea, pe de o parte, ce comori au lăsat în urma lor traco-geto-dacii și, în același timp, pentru a avea și mai multe motive de mobilizare în demersul nostru de recuperare a adevăratei istorii a românilor.

Invitații emisiunii sunt Generalul (rez.) Niculae Mircovici, deputat în Parlamentul României și jurnalistul Valentin Roman, redactor-șef al www.adevaruldespredaci.ro

2 comments

  1. am gasit ceva mergand pe urmele unei traditii, daca se confirma…ar insemna ca dacii au avut, in munti, preoti-razboinici ^ ceva de genul calugarilor tibetani. Se pare ca este vorba de o traditie crestina foarte veche, care ne-a cam fost ascunsa..unii dintre preotii de inceput, ba si mai apoi erau cat se poate de razboinici, ba chiar au condus armate. Iar chestiunea asta se leaga al naibii de bine cu ce are prin cartile lui vechi Codrin Stefanescu.

  2. ASA E ..ROLUL PREOTILOR A FOST IMENS IN BATALII..spiritualitatea ..zalmolxis si urmasi lui i-au facu atit de magnifici razboinici pe DACI..TARA DACIA se intoarce ..e pacat sa purtam un nume fals pus de masoni- vz. kogalnicea..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *