Comorile regilor traci (video, pe youtube)

Categories Articole, Emisiuni TVPosted on

Tweet

un articol de Daniel Roxin

 

Pe Valea Regilor Traci din Bulgaria s-au descoperit, în ultimii ani, comori fabuloase din aur, vestigii impresionante ce vorbesc despre uimitoarea cultură și civilizație a traco-geto-dacilor.

Cercetarea arheologică din Bulgaria a luat un asemenea avânt încât bulgarii sunt percepuți, la nivel mondial, ca adevărații continuatori ai tracilor, datorită faptului că slavii s-au așezat în această zonă peste autohtonii traco-geto-daci, cu care s-au amestecat… În același timp, românii, datorită imbecilității unora și a ticăloșiei trădătorilor de serviciu, sunt percepuți ca un popor cu o identitate incertă, deoarece cecetarea arheologică este la pământ, deoarece siturile românești au fost jefuite de generații!!!

Este o emisiune pe care trebuie să o urmăriți pentru a vedea, pe de o parte, ce comori au lăsat în urma lor traco-geto-dacii și, în același timp, pentru a avea și mai multe motive de mobilizare în demersul nostru de recuperare a adevăratei istorii a românilor.

Invitații emisiunii sunt Generalul (rez.) Niculae Mircovici, deputat în Parlamentul României și jurnalistul Valentin Roman, redactor-șef al www.adevaruldespredaci.ro

Lasă un răspuns