BRAȘOV – Spiritul dacic renaște. Discuții libere – miercuri, 19 decembrie, de la ora 20:30

Categories ArticolePosted on

Miercuri, 19 decembrie, de la ora 20:30, vă invit în Brașov la o discuție liberă despre spiritul dacic și adevăratele noastre rădăcini, cele geto-dacice. Evenimentul va avea loc în Dean`s Irish Pub (www.deanes.ro), la ora 20:30. Rezervările se fac la datele de contact trecute pe afiș.

Daniel Roxin

Iată mai jos invitația Cameliei Bayer (“puiul de dac”), cea care ne-a făcut bucuria organizării acestei întâlniri:

 “Daca vrei sa afli cine esti si de unde vii cu adevarat, daca esti curios sa descoperi realitati pe care nu le cunosteai despre inaintasii nostri, bravii si inteleptii daci, te asteptam cu drag la intalnirea de miercuri, 19 decembrie, ora 20:30, de la Dean`s Irish Pub, unde Daniel Roxin si invitatul sau, Valentin Roman, te vor purta inapoi in timpurile stravechi ale antichitatii, pe meleagurile din spatiul Carpato-Danubiano-Pontic, pe urmele unei culturi fascinante, care a influentat civilizatia europeana intr-un mod pe care manualele de istorie nu ti l-au prezentat asa cum ar merita.”

Camelia Bayer, Dean`s Irish Pub – Brașov
www.deanes.ro

 

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

6 comments

  1. Sper sa existe asemenea intalniri in mai multe orase ale tarii. Eu sunt din Constanta si nu stiu daca pot ajunge la Brasov, sper din tot sufletul.

  2. Imi pare nespus de rau ca nu am putut sa ajung in oras ieri. Am inteles, de la fratele meu, ca exista posibilitatea ca acest eveniment sa se repete lunar, lucru care mi-a umplut inima de bucurie si astept cu nerabdare intalnirea de luna viitoare.

  3. din respect pentru admirabilul nostru dacolog daniel roxin voi spune doar atit =sfintestei doamne drumul spre care ne poarta -dacia/daci uniti cu dacii basarabi–vz. pe gugal schimbarea den. tariii din rou… inDACIA/DACI VA MULTUMIM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *