Cele mai bune jocuri de cazino online pentru începători

Categories Timp liberPosted on

Să fii nou în marea lume a jocurilor de noroc online poate fi înfricoșător – există atât de multe opțiuni cu privire la ce să joci și atât de multe lucruri de învățat. În timp ce poate dura ani de zile pentru a stăpâni propria strategie de pariere pentru jocurile tale preferate pe Romania casino online, să te apuci de anumite jocuri mai de bază este relativ ușor. 

Am scris acest ghid pentru a te ajuta să începi atunci când începi să joci la un cazinou online în orice țară te-ai afla. Vom acoperi unele dintre cele mai de bază jocuri care sunt ușor de preluat și de învățat, oferindu-ți în același timp o șansă bună de a spera să pleci cu niște câștiguri mari din cazinouri Romania online! Să începem cu:

1. Blackjack

Blackjack face parte din listă deoarece regulile sunt atât de simple și are șanse relativ mari de câștig – avantajul casei este de doar 2%, care poate fi redus și mai mult cu o strategie bună. 

Blackjack se bazează foarte mult pe strategie și este foarte ușor de învățat – în principiu, trebuie să te apropii cu cărțile mai mult de 21 decât dealerul. Mai sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere cu privire la reguli – cum ar fi posibilitatea de a împărți perechile, pariurile secundare și faptul că dealer-ul rămâne întotdeauna la un anumit număr – dar în cazinouri licentiate în România vei găsi regulile înainte de a juca.

Există, de asemenea, o serie de strategii de blackjack bine cunoscute și documentate pe care noii jucători le pot încerca și cu care să se familiarizeze. Sunt de asemenea o mulțime de versiuni diferite de Blackjack de care te poți bucura, asigurându-te că nu te plictisești!

2. Ruleta

Un alt joc incredibil de ușor de învățat este Ruleta. Pur și simplu pariezi pe locul unde va ateriza bila! Nu te lăsa însă păcălit de acest lucru, există o anumită strategie implicată.

Fiind unul dintre cele mai populare jocuri jucate în cazinouri noi în România, odată cu adăugarea cazinourilor live, puteți obține experiența completă a ruletei la majoritatea cazinourilor online acum, inclusiv crupieri instruiți și chat live interesant.

Acest mic element social este cel care face din acest joc unul foarte bun pentru începători – alți jucători te vor încuraja, îți vor da sfaturi și, în general, îți vor fi de mare ajutor. 

La fel ca la blackjack, ai la dispoziție o mulțime de strategii pe care să le cercetezi și să te bazezi pe ele: de la faimoasa Martingale până la mai puțin cunoscutele pariuri James Bond.

  3. Bingo

  În timp ce s-ar putea să nu găsești bingo la fiecare cazinou online pe care îl vizitezi, acesta crește încet în popularitate și este ușor de înțeles de ce: Comunitatea de bingo este incredibil de primitoare!

  Fiind probabil cel mai ușor joc de preluat din această listă, trebuie pur și simplu să cumperi un cartonaș de bingo și să aștepți ca numerele să fie strigate. Deși ar putea fi mai greu să găsești opțiuni de bingo în cazinouri noi Romania, este un joc de care se pot bucura începătorii, cu reguli simple și premii mari.

   4. Sloturi

   Fiind cele mai populare atât la cazinourile terestre, cât și pe site-ul din lista cazinouri online Romania, este foarte greu să nu vezi atracția jocurilor de păcănele. Acestea vin în toate formele și mărimile și odată ce ai deprins elementele de bază, îți va fi foarte ușor să te joci.

   Sloturile nu vin cu adevărat cu o strategie – sunt un joc care se bazează foarte mult pe noroc. Ca începător, vrei să fii în căutarea sloturilor cu o variație mai mică din top cazinouri Romania – ceea ce înseamnă că vei câștiga sume mai mici mai des – și care au un număr mai mic de linii de plată și runde bonus. Acest lucru face ca lucrurile să fie puțin mai simple atunci când înveți.

   Vei putea să joci majoritatea jocurilor de păcănele în runde de practică, astfel încât să înveți cum stau lucrurile și să te descurci – apoi poți să te extinzi și să cauți păcănele bazate pe jackpotul maxim sau chiar jocuri bazate pe filmul tău preferat, cum ar fi Jurassic World.