Culmea credinței românilor în ziua de azi: Mai toată lumea “crede” în Rai, dar aproape nimeni nu și-ar da viața pentru o cauză nobilă… Ce paradox! Geto-Dacii se răsucesc în mormânt!

Categories ArticolePosted on

Acest paradox exprimă extrem de plastic lipsa de substanță a credințelor religioase pe care le au oamenii astăzi. Pentru că mai toți pretind credință în Dumnezeu, într-un sens superior al vieții, în Paradis sau Rai, însă când se pune problema dovedirii acestei credințe, aproape nimeni nu și-ar risca sau da viața pentru o cauză superioară.

Spre deosebire de strămoșii noștri geto-dacii, care cu adevărat își dovedeau credința în nemurire prin fapte, ceea ce i-a și făcut să manifeste o vitejie ieșită din comun, fiind gata oricând să își dea viața pentru o cauză nobilă, românii de astăzi sunt, în majoritatea lor, din acest punct de vedere, niște umbre penibile… Dovada o vedem în incapacitatea majorității populației de a se opune spolierii și distrugerii României, a transformării țării noastre într-o colonie!

Mulți dintre românii de astăzi sunt lași și mici la suflet și dacă mai putem nutri o speranță de revenire este doar datorită unei minorități de oameni conștienți dar care, din păcate, nu sunt foarte curajoși și preferă să rămână mai mult în umbră.

Imaginați-vă acest scenariu: 100.000 de români inteligenți și puternici, dispuși să riște totul pentru binele acestui neam, hotărâți să meargă până la capăt! Într-o astfel de variantă, România ar redeveni GETODACIA în scurt timp iar acest popor ar renaște din morți.

Vom avea oare, în viitorul apropiat, 100.000 de oameni adevărați cu care să reconstruim această țară, să o eliberăm de sub interesele sioniste, maghiare, rusești, europene, americane și de altă natură? Pentru că dacă românii nu se vor trezi în scurt timp, în 5-10 ani s-ar putea să nu mai avem o țară, să nu mai fim un popor, iar copiii noștri vor ajunge străni la ei acasă!

Daniel Roxin

4 comments

 1. Suta asta de mii de romani, inteligenti si puternici, exista. Ba poate si mai multi. Dar nu poti sa faci declaratii in public despre ce esti gata sa faci.
  Un gest de foarte mare curaj il fac chiar intelectualii care apar la ,,Adevaruri tulburatoare”.
  Pe mine m-a miscat momentul de pe Arena Nationala cand, la meciul dintre Romania si Ungaria, 50 000 de suporteri romani au cantat ,,Treceti batalioane romane Carpatii!”
  Suporteri unguri erau trasi la xerox, probabil erau din miscarea aceea a lor paramilitara.
  Dar romanii au cantat un cantec istoric. Va inchipuiti: dupa 25 de ani de cand demontatorii de mituri ne tot spurca istoria, tinerii nostri continua sa cante ,,Treceti batalioane romane Carpatii!”.
  Apoi mai era si un banner: ,,Terra Dacica Aeterna!”
  L-au scris in latina pentru cei ce nu cunosc limba geto-daca.
  Apoi sa mai zici ca nu-i un miracol si o enigma neamul nostru geto-dac!

 2. Eu sunt cu voi pana la capat si sigur mi-as da viata pentru o cauza nobila. Multi care inteleg istoria tot inteleg ca cateodata “Copacul libertatii trebuie udat cu sangele tiranilor si al patriotilor pentru ca e ingrasamantul lui natural” – Thomas Jefferson

 3. Adevar, ai grait !
  Totusi nu trebuie sa ne cuprinda teama sau deznadejdea. Trebuie sa fim uniti si sa luptam in continuare cu aceasta fiara, pana la capat, pentru ca nu suntem singuri, iar BINELE va invinge intotdeauna !
  Dumnezeu sa fie cu noi si sa ne intareasca in demersurile si actiunile noastre, intelepte, pline de iubire, pace si armonie !
  Dumnezeu sa ne BINECUVINTEZE cu HARUL SAU !

 4. Cu dot respectul domnule Daniel Roxin dar va inselati amarnic sunt convins ca inca mai sunt daci nemuritori in tara asta io am inca 8 amici cu aceleasi principii si idei ca.si mine iar despre credinta toti credem in prea maritul nostru zeu cel care a lasat pentru noi legi si nu porunci…..nu ne este frica de moarte morim oricum dar ne este frica sa murim ca prostii fara tel fara o cauza lafel de mareata ca si acest teritoriu mult iubit si prea sfant pentru multi oameni de nimic care il locuiesc si il conduc…..veti vedea poate vreodata cati nemuritori exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *