Cum accepti si depasesti moartea unui membru al familiei

Categories CulturaPosted on

Acum vaconfruntati cu nevoia dificila, dar importanta, de a plange. Doliul esteexpresia deschisa a gandurilor si sentimentelor dvs. privind moartea sipersoana care a murit. Este o parte esentiala a vindecarii. Incepeti ocalatorie care este adesea infricosatoare, dureroasa, coplesitoare si, uneori,singuratica. Acest articol ofera sugestii practice pentru a va ajuta sa vaindreptati spre vindecare in experienta dvs. personala de durere.

Realizati cadurerea este unica

Durerea ta esteunica. Nimeni nu se va intrista exact in acelasi mod. Experienta dvs. va fiinfluentata de o varietate de factori: relatia pe care ati avut-o cu persoanacare a murit; circumstantele care inconjoara moartea; Sistemul dvs. de sprijinemotional; si fundalul tau cultural si religios. Ca urmare a acestor factori,va veti intrista in felul dvs. Nu incercati sa comparati experienta dvs. cu ceaa altor oameni sau sa adoptati ipoteze despre cat timp ar trebui sa durezedurerea voastra. Pentru a avea liniste si a va putea lua la revedere asa cum secuvine de la persoana iubita, este nevoie sa apelati la funerarii-bucuresti.ro pentru ca oechipa sa se poata ocupa de organizarea inmormantarii.

Vorbeste despredurerea ta

Exprima durerea inmod deschis. Prin impartasirea durerii tale, apare vindecarea. Ignorand durereadvs. nu o va face sa dispara; Vorbind despre asta, de multe ori te face sa tesimti mai bine. Permiteti-va sa vorbiti din inima voastra, nu doar capulvostru. Acest lucru nu inseamna ca pierdeti controlul. Este o parte normala acalatoriei dvs. de durere. Gasiti prieteni si rude care va vor asculta farajudecata. Cautati acele persoane care vav or fi alaturi in calatoria dvs. prindurere. Evitati persoanele care sunt critice sau care nu va fac sa va simtitibine.

Simti omultitudine de emotii

Experimentareapierderilor va afecteaza capul, inima si spiritul. Deci, puteti experimenta ovarietate de emotii ca parte a durerii. Confuzia, dezorganizarea, teama,vinovatia sau emotiile explozive sunt doar cateva dintre emotiile pe care leputeti simti. Uneori aceste emotii se vor schimba intr-o perioada scurta detimp. Sau pot aparea simultan. La fel de ciudat ca unele dintre aceste emotiipot parea ca sunt normale si sanatoase. Permiteti-va sa invatati din acestesentimente. Este important sa experimentati aceste emotii si aceasta durerepentru a va vindeca in totalitate.

Sentimentele dvs.de pierdere si tristete va vor lasa probabil obositi. Abilitatea dvs. de agandi clar si de a lua decizii poate fi afectata. Si nivelul dvs. de energiescazuta va poate incetini in mod natural. Respectati ceea ce va spun corpul simintea. Mananca mese echilibrate. Dormi cat mai mult pentru a te reface cat mairepede. De asemenea, faceti lucruri care va aduc bucurie, indiferent de cat demici ar fi ele.

Imbratisati-vaspiritualitatea

Daca credinta faceparte din viata voastra, exprimati-o in moduri care va par adecvate. Permiteti-vasa fiti in jurul oamenilor care inteleg si va sprijina credintele religioase.Daca sunteti suparat pe Dumnezeu din cauza mortii unei persoane pe care atiiubit-o, realizati acest sentiment ca o parte normala a muncii tale catrevindecare.