Stiri care nu au fost transmise la TV

Categories StiriPosted on

Minte de scotian

Un scotian in varsta de 70 de ani a inventat uscatorul de rufe folosit in…  bucatarie. Stuart Morrison a pus la punct noul aparat folosind aceeasi tehnologie ca pentru uscarea rufelor, fiind inspirat de un prieten de-al sau chinez care dorea sa inventeze un prajitor minune. La anii sai, scotianul “risca” sa devina multimilionar datorita noii sale inventii.

Razbunarea elevului

O profesoara de 55 de ani din Olanda a fost internata in spital dupa ce un elev de la scoala unde preda i-a pus in ceasca de cafea cateva pastile de Ecstasy diluate. Elevul a declarat ca a vrut sa se razbune pe profesoara pentru ca ii dadea note proaste, dar ca nu a crezut ca efectul va fi asa dezastruos. Cum este minor, singura masura luata impotriva sa a fost exmatricularea din scoala si completarea foii matricole cu motivul masurilor luate impotriva sa.

Monstrul de sub autostrada

O firma de constructii care lucra la o autostrada a trebuit sa-si suspende temporar lucrarile, intrucat nu au primit aprobare de la tribul Maori caruia ii apartine pamintul respectiv. Bastinasii, pe de alta parte, afirma ca zona este sub protectia unui monstru taniwha si ca majoritatea accidentelor care se petrec acolo se datoreaza monstrului. In aceste conditii, tribul Maori considera ca autostrada ar trebui sa treaca prin alta parte, chiar daca asta implica niste costuri mai mari.

Mireasa refuzata de preot

Un pastor adventist din Sao Paulo a refuzat sa incheie casatoria a doi tineri, pe motiv ca mireasa era mai mult dezbracata si fardata stradent. Nici o rugaminte nu l-a induplecat pe pastor sa incheie ceremonia. Ca urmare, mirii l-au dat in judecata si au obtinut cistig de cauza, acesta fiind obligat sa plateasca despagubiri de aproape 20.000$. Iar nunta a fost facuta la alta biserica.

Hot ingenios

Un magazin de bijuterii din Danemarca a fost efectiv devalizat de catre un hot ingenios. Acesta, dupa ce a taiat, printre gratiile metalice, cu un diamant geamul vitrinei, a introdus pe acolo furtunul unui aspirator si a absorbit toate bijuteriile din vitrina, in valoare de circa 15.000 $. Dupa care a disparut cu prada sa, lasind in urma aspiratorul bucluclas. Politia s-a dovedit neputincioasa, dar patroana a apreciat ingeniozitatea delicventului. Mai ales ca oricum, bijuteriile erau asigurate…

Un roman vrea sa-si deschida un magazin unde sa vanda… ciuperci halucinogene

E. T., un aradean in varsta de 32 de ani doreste sa deschida in toate marile orase din Romania ,agazine de unde cei doritori pot cumpara nici mai mult nici mai putin decat… ciuperci halucinogene. Dupa absolvirea Institutului de Agronomie din Bucuresti, E. a locuit timp de cativa ani in Belgia, de unde a trecut in Olanda. Aici a fost impresionat de libertatea consumului de droguri usoare. “Statul olandez este printre cele mai , ca sa spun asa. Pentru ca oamenii oricum vor consuma droguri si atunci  e mai bine ca ei sa consume droguri usoare, care nu dau dependensa, decat droguri periculoase vandute la negru. n plus, asa vor putea fi controlati mai usor drogatii si mai ies si niste bani din impozite, bani folositi in scopuri caritabile sau pentru modernizarea spitalelor de specific.”

In ce priveste ciupercile halucinogene, acestea au fost folosite din cele mai vechi timpuri in toate tarile, fiind consumate de vraci si sacerdoti care considerau ca in felul acesta pot vorbi direct cu zeii si cu spiritele.

Noile produse vor avea preturi variind de la 5 $ gramul pana la 20 $ gramul si nu exista riscul aparitiei vreunei dependente. “Sunt convins ca ciupercile mele vor avea mare cautare mai ales de catre cei care vor ca o petrecere sa aiba si ceva mai deosebit si sper ca pana la mijlocul anului viitor sa pot patrunde adinc pe piata romaneasca.” Deocamdata E. T. Studiaza legislatia romaneasca referitoare la droguri, pentru a nu se trezi ca investitia sa va fi data peste cap de cine stie ce lege.

Cizma inteligenta

Un inginer francez a pus la punct o cizma care “simte” mina inainte ca piciorul sa ajunga pe ea. Cizma este prevazuta cu un minidetector de metale  si doua perechi de electrozi fixate pe pulpa piciorului. Electrozii au rolul de a devia piciorul chiar inainte ca acesta sa fie pus jos. Numai ca francezul nu a luat in calcul o posibilitate. Aceea de a fi inconjurat, efectiv, de mine anti-persoana. Atunci unde mai calci?