Cum sa te conectezi fete pe aplicatiile de intalniri online

Categories NewsPosted on

Intalnirea online a facut conectarea mult mai accesibila si fara probleme. Zeci de site-uri web ajuta oamenii sa se conecteze si sa exploreze totul – de la sexul ocazional la BDSM si fetis.

Aplicatiile de intalniri ofera libertate – nu trebuie sa te apropii de fata si sa te gandesti la fata locului fizic. In schimb, puteti lua atat timp cat doriti sa veniti cu un inceput de conversatie. Lucrul ciudat este ca baietii timizi de a vorbi cu fetele din viata reala nu se simt la fel de incomod folosind platforme de intalnire.

Exista o conceptie gresita ca fetele nu doresc sex la fel de mult ca si baietii si, cu siguranta, nu se vor lega de un strain. Cu toate acestea, lucrul este ca femeile nu isi arata dorintele la fel de explicit – totusi, vor fi la fel de fericite sa le satisfaca.

Acest ghid este despre a gasi si a nu pierde o noapte de sex din visele tale si de a folosi aplicatii de intalniri in modul corect de a va conecta cu fete fierbinti. Aici gasiti o varietate de profile fete sex cu care puteti intra in contact pentru intalniri in orasul dvs.

PASI

Nu exista nici o dimensiune care sa se potriveasca tuturor cand vine vorba de lovirea unei fete. In functie de grupul de varsta, de preferintele relatiei si de experienta dvs., este posibil sa fiti nevoit sa va dezvoltati abordarea. Cu toate acestea, pentru a va asigura ca nu va pierdeti navigand pe teritoriul neincadrat al conexiunilor online, am prezentat pasii principali pentru atragerea cu succes a unei fete.

PASUL 1. ATRAGANDU-I ATENTIA

Flirtul este greu. Este atat de usor sa exagerezi si sa crezi ca replica ta de agatat este una buna, dar incercarile tale de a o agata te vor face sa pari disperat. Cu toate acestea, trebuie sa-i oferiti unei fete un indiciu ca va place – altfel, va ramane o straina pentru totdeauna.

Iata cateva modalitati de a atrage atentia femeilor cu succes:

Flirting. In contextul real, puteti folosi limbajul corpului dvs. pentru a exprima atractie. Intr-o aplicatie de intalniri, incepeti o conversatie usoara si jucausa in jurul a ceva ce aveti in comun pentru a sparge gheata.

Faceti totul pentru ea. Un flirt de succes inseamna sa fii atent la o fata. Asta presupune sa punem intrebari despre ea, sa memorezi ce a spus sau scris intr-un text si sa aducem vorba ocazional si sa glumim jucaus pentru a o face sa rada.

Intrebati-o clar daca este implicata. O legatura este despre simplitate, asa ca nu va fie teama sa vorbiti despre dorinta dvs. de a continua cu ea. In mod normal, vrei sa stii cum sa faci legatura cu o fata cu experienta si cu mintea deschisa – fii un astfel de tip.

PASUL 2. FA-O SA TE PLACA

Atragerea atentiei unei fete este esentiala. Totusi, asigurarea ca te vede ca o sursa de atractie sexuala este cruciala. Nu este nevoie sa o luati imediat. Amintiti-va ca nu orice fata ar fi de acord sa se conecteze cu un strain fara sa il cunoasca dinainte.

Iata modalitatile de a consolida legatura cu o fata si de a creste sansele unui castig de succes:

Cere-i o intalnire. Invita-o din cand in cand la o bautura – poti folosi reunirea ca o posibilitate de a-l cunoaste pe partener mai aproape, de a verifica chimia dintre voi doi si de a confirma daca cauta sau nu momentan.

Complimentaz-o. Chiar daca nu sunteti intr-o relatie de lunga durata, fetelor le place sa fie laudate pe o rochie sau un machiaj pe care il poarta. Pune cat mai multa prietenie si sinceritate intr-un compliment posibil, dar pastreaza-l casual – altfel, lauda ta va parea falsa.

PASUL 3. FLIRTEAZA

Sfaturi prietenoase – fii sobru cand te agati. In caz contrar, s-ar putea dovedi ca nu a vrut sa faca sex si tot ce ati facut a fost sa profitati.

Ce inseamna dating-ul cu o fata?

Inainte de a va lega cu un partener, intrebati-va ce inseamna pentru ea un „hookup”. In mare parte, cuvantul se refera la actul sexual – cu toate acestea, unii ar putea considera, de asemenea, un sarut ca o legatura – asigurati-va ca evitati confuzia.

Cum te conectezi cu o fata online?

Pentru a gasi un hookup online, vino cu linii de agatat si alege-o pe cea care se potriveste unei anumite fete. Exista o gama variata de initiatori de conversatii disponibili, care se potrivesc atat cu tipi timizi, cat si cu incredere.

Cum initiati o conexiune?

Principalele sfaturi pentru a gasi un hookup este sa stii ce fel de relatie vrei, ce cauti intr-un partener, sa ajungi la fete, atat in ​​viata reala, cat si online, si sa fii proactiv.

Lasă un răspuns