Dacii – Noi dezvăluiri

Categories ArticolePosted on

De la sfârșitul lunii iunie, în premieră națională, pe Nașul Tv.

Continuând filmul “Dacii – Adevăruri tulburătoare”, documentarul  “Dacii – Noi dezvăluiri”  vine cu alte informații bulversante despre istoria străveche a acestor meleaguri. În lumina noilor dovezi istorice, teoria romanizării Daciei apare și mai lipsită de conținut. Continuitatea dacilor pe aceste meleaguri, după cucerirea romană, se arată a fi dincolo de orice discuție… Dar, poate, cel mai șocant lucru pentru majoritatea românilor este faptul că acele rezultate ale studiilor de paleogenetică (prezentate în primul film) în care se spune că o parte dintre italieni sunt înrudiți genetic cu populațiile care au locuit în România acum 3.000 – 5.000 de ani, se dovedesc a fi confirmate de o serie de izvoare istorice antice!…

Așadar, de la sfârșitul lunii iunie, în premiră națională pe Nașul Tv, un alt film documentar care va aduce la lumină informații uimitoare: “Dacii – Noi dezvăluiri”.

 

Daniel Roxin

 

Înscrie-te la Newsletter (pe Home) și află primul despre cele mai importante articole pe care le postăm! Sprijină munca pe care o facem și distribuie mai departe materialele pe care ți le trimitem! Mulțumim!

 
Călătorește în locurile de taină ale României! Un proiect unic de turism http://locuridetaina.ro/

 

 

Lasă un răspuns