Daniel Roxin: Important de știut – Valentin Roman nu mai face parte din Asociația Geto-Dacii și nici din proiectele asociației…

Categories ArticolePosted on

Deoarece pentru multă lume există o stare de confuzie în legătură cu colaboarea dintre mine și Valentin Roman, consider necesar să vă informez că Valentin Roman nu mai face parte din Asociația Geto-Dacii și nici din proiectele asociației. Am oprit colaborarea în mod amiabil, urmând ca fiecare să meargă mai departe pe propriul drum…

Daniel Roxin

14 comments

 1. tipic romanilor.. sa se desparta in mici organizatii in care el sa fie seful.. chiar daca au idealuri comune.. de aceia suntem slabiin fata vitregiilor istoriei qed

 2. Buna seara,

  Va admir pentru tot ceea ce ati facut si contrar parerii compatriotului care a postat primul, eu nu ma asteptam la asta. Asadar cred ca si tu Daniel, si tu Valentin sunteti datori sa ne explicati ce s-a putut intampla de vi s-au despartit drumurile. Nu inteleg de unde ruptura pentru ca eu, si cred ca multi altii, va priveam ca pe un intreg.
  Poate nu intelegeti ce importanta este munca voastra in contextual mizeriei cu care ne confruntam zi de zi si cat de mult contam pe sprijinul vostru pentru a mentine stindardul natiei noastre ridicat.
  Poate par cuvinte prea mari, pompoase, dar pentru unii dintre noi, sunt sigur ca pentru foarte multi, nu exprima decat purul adevar.
  Va rog din suflet sa infirmati ce a spus compatriotul care e de parere ca v-ati despartit numai pentru a fi fiecare seful unei alte grupari dar cu teluri commune. Nu se poate ca motivul sa fie atat de pueril.
  Nu se poate sa va lasati dezbinati acum cand ce e mai frumos abia urmeaza, va rugam sa va reconsiderati atitudinea.

  Asa sa va ajute Dumnezeu!

  Doamne ajuta,

  Adrian

 3. Pacat,intre voi doi s-au interpus indivizi(parerea mea)care nu au nimic in comun cu cercetarea arheologica,cu stramosii nostri traco-geto-daci,care au cu totul alte scopuri decxat adevarul despre daci!Respectele mele!!

 4. Adrian Serban are dreptate, subscriu la tot ceea ce a spus mai devreme.
  Oameni buni, fratilor, daca doar de orgolii personale e vorba, dati-le pe pustia neagra! Nu ajuta la nimic. Aduc doar necazuri si distrug sufletul. Nu ar fi demn de niste urmasi ai dacilor…
  Si-apoi sunteti crestini. Va vede Dumnezeu…
  Nu va mai lasati coplesiti de ambitii prostesti sau de vorbe desarte, caci nu va fac cinste.
  Dati-va mana ca fratii si fiti mai departe un exemplu de urmat pentru noi toti, caci puterea neamului nostru o da unitatea.
  Dumnezeu fie cu voi!

 5. Da ce-i cu voi fratilor?Unu-i ostroget si altu e viziget?Ce nu ati facut bine impeeuna?Ce ati putea sa faceti mai bine separati?Aveti nevoie de un Burebista sa va uneasca?

 6. Acolo unde nu este sustinere din partea celui care este indreptatit sa sustine, mai devreme sau mai tarziu trebuie sa te astepti la la masuri impotriva ta si a muncii tale. De obicei se introduce “calul troian ” care te sapa pana te distruge…Dl. Roxin cauta sa descopere, sa faca cunoscut instoria stramosilor, si adevarul istoric,pentru romanii adevarati si pentru lumea intrega, sa o apere de cei care nu le convine, si doresc sa distruga probele descoperite si toata istoria romanilor ca mostenitori directi ai multimilenarului popor dac a carui urmas suntem.

 7. Avem pe capetele noastre un blestem a marelelui Burebista, adica blestemul MANDRIEI,nu ma asteptam sa citesc aceasta notitie trista,voi doi impreuna ati aprins o flacara a descoperiri trecutului nostru.Pacat ca reusesc sa o stinga MASONI.nu uitati NUMAI UNITI VOM INVINGE.PS consiliul meu alungati diavolul mandriei din voi.Cu respect un fiu al dacilor Costoboci si al Sarmatilor Roxolani

 8. Nu are ce sa se intample rau, Daniel Roxin si-a castigat dreptul sa poarte Drapelul nostru. Cum spuneam, suntem si noi pe-aici – soldati batrani -, daca se apropie vreun neprieten prea mult il casapim.

 9. Fiecare om are o vibratie a sa, proprie, caracteristica. Incercati sa simtiti vibratia specifica a fiecaruia dintre cei doi fosti prieteni/asociati si trageti o concluzie in mintea si inima voastra. Va poate folosi pe viitor, si poate fi si un exercitiu de discernamant. Pentru mine doar s-a confirmat ce-mi spuneau oamenii mai buni si mai destepti decat mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *