Daniel Roxin: Pomul se cunoaste dupa fructe! In rest sunt doar vorbe in vant…

Categories ArticolePosted on

Va multumesc tuturor pentru comentariile facute in legatura cu incetarea colaborarii dintre mine si Valentin, indiferent de conținutul lor (si chiar daca unii ati sarit calul si ati mers foarte departe cu speculatiile sau insultele la adresa noastra)! Asta arata, totusi, ca va pasa! Drumul pe care l-am deschis acum doi ani cu documentarul “Dacii – Adevaruri tulburatoare” va fi continuat, fara compromisuri, cu si mai multa forta, impreuna cu toti cei care ne vor fi alaturi! Pomul se cunoaste dupa fructe iar rezulatatele muncii noastre spun și vor spune în continuare cine suntem! În rest, totul e vorba in vant!

Succes tuturor celor care fac ceva pentru cauza nationala, indiferent ca sunt sau nu parte din proiectele noastre!

Daniel Roxin

13 comments

 1. daniel, faci bine ceea ce faci,e foarte important pentru indentitatea nostra a romanilor de pretutindeni sa stim despre daci si stramosii nostrii. iti multumesc

 2. Bravo Daniel ,spune adevarul in continuare chiar daca unii vor sa fure identitatea acestui popor. Suntem mandri de tine .. Bravo, vei fi sustinut

 3. Bine Daniel ! Putini au la cunostinta adevarata noastra istorie si putini mai stiu rostul nostru … al Dacilor si vieti eterne, la teatrul in care erau protagonisti ,, suntem protagonisti“! Pomul a facut fructe iar semintele fructelor va face iarasi alti pomi. Sunt un Dac ratacitor in lume si astept oranduirea lucrurilor in dreptatea lor … Te sustinem in tot ce putem de aici de departe !

 4. Imi pare rau de ceea ce aflu citind acest articol.
  Nu am stiut ca s/a rupt aceasta echipa. Deci, nu pot spune decat ca regret.
  Orice sfarsit este de fapt, un nou inceput.
  Voi fi alaturi mereu cauzei noastre, adica, A ISTORIEI ADEVARATE A POPORULUI NOSTRU, DAC.
  Nu mi/am pus niciodata intrebarea de ce Valentin nu mai apare la NASUL TV, LA EMISIUNEA ADEVARUL DESPRE DACI.
  Stiam ca sunt multe proiecte de indeplinit, asa ca, il credeam plecat cu treburi. Asta e.
  Mergem inainte. Numai ca, puterea o da echipa. Sper sa nu mai auzim si altele dureroase.Un necaz nu vine niciodata singur.
  Daniel, tu esti baza si ai fost.
  Iti doresc putere, intelepciune si suflet de DAC, sa ai mereu.
  Ai sustinere din partea mea.

  ,, Din zei de/am fi scoboratori”

 5. Oricum nu uita ca impreuna vom invinge,pentru ca apa trece pietrele raman,iar despre cei ce te-au jignit iti pot spune ca ursul trece iar cainii latra si lasa-i sa latre pana ce vor obosi.Te-as ruga ca sa incepi sa cercetezi si in Bucovina,Tara Maramuresului,Tara Hertei si chiar in actuala Ucraina pana in Polonia.Cu respect pentru adevarul istoric al neamului nostru.

 6. Sunt mai multi cei care va vegheaza. Exista o profetie. Pe drum vi se vor alatura altii, fiecare la timpul sau.

  Aveti incredere si urmati va inima !

 7. Mesajele din primul anunt imi par trase la indigo de catre o singura persoana care vrea sa instige,sa nu fie aceiasi trepadusi iredentisti,frati ai vecinilor din vest.

 8. DACIA = D’acia, De acia, DACI D’aci, De aici,
  (D’ici, Da qui, De aqui, Dutch, Deutsch)

  Vreau sa subliniez originea si importanta adverbului de loc: “de aici” al verbului in special A FI!, a proveni, a veni, a origina (A fi din acest loc) localnic “d’aci” originea “d’acia” care este apropae identic in toate limbile europei.

  DACIA = D’acia, De acia, De aici, D’aci, (D’ici, Da qui, De aqui, Dutch, Deutsch)

  Astfel s-a ajuns la numele DACIA si locuitorii ei DACI adica oameni de aici din intreaga Europa! – redusa in mod barbar de 2000 de ani la zona Romaniei cu intentii asidue de a o limita la zona Banatului. Prognoza este insa favorabila noua, latina renascand si fiind folosita si recunoscuta de majoritatea oamenilor!

  Succes in continuare!

 9. Draga Daniel, in aceasta seara am vizionat, pentru prima oara, Adevaruri tulburatoare despre daci si Arhivele regale ale dacilor . Sunt impresionata ( chiar daca stiam de mai multi ani despre istoria reala a dacilor, pe care nu am invatat-o in scoala). Profesorul de istorie din facultate ne spunea ca exista un element specific acestui neam si anume, ca nu si-a pierdut niciodata in totalitate identitatea, limba si dreptul de proprietate asupra pamantului. Eu sunt un dac liber care se trage din parinti, bunici, strabunici etc. din Horea, jud. Alba si cred ca adevaratii daci nu au disparut in totalitate de pe aceste meleaguri. Am sa te urmaresc in ceea ce faci si iti multumesc ca existi.

 10. Mie de la inceput mi se parea putin suspect, tragand inapoi asa, din ceva motiv ciudat, mai ales ca, odata scriindu-i legat de limes-ul de langa Targu-Mures, asa un raspuns ciudat a avut, de parca nu realiza ca explicarea clara a faptului ca NU a fost tot teritoriul Romaniei de azi cucerit de romani era extraordinar de importanta.

  Am ramas extraordinar de dezamagit de raspunsul lui la mesajele mele electronice, dar, nu i-am spus nimic, fiindca, ei, colabora cu Daniel Roxin, si, atunci, eu ma gandeam ca, logic, stie el ce face, dar, sincer, chiar si in emisiuni mi se parea ca tragea inapoi intotdeauna, nu stiu de ce…

  Dar chestia cu subiectul unei harti clare ale limes-ului roman efectiv m-a frapat. Cum nu a putut sa inteleaga extraordinara nevoie de cunoastere a acestui fapt in opinia publica, inca chiar exista si un site legat de limes-ul roman, la adresa http://www.limesdacicus.ro/?page_id=9 facut de Consiliul Judetean Mures, dar, efectiv nu a dorit sa il promoveze.

  Eventual careva care aveti adresa de posta electronica a lui Daniel Roxin sa ii remiteti legatura va rog, fiindca, credeti-ma, eu am terminat studiile preuniversitare in Targu-Mures, (restul in afara) iar, tot ce am invatat la istoria a fost ca tot teritoriul Romaniei a fost ocupat de catre romani motiv pentru care etno-geneza noastra este asa de amestecata…

  Ca sa descopar apoi aceasta legatura: http://www.limesdacicus.ro/?page_id=9

  Pai doar harta aceasta daca as fi avut-o la istorie, ca sa pot fi si eu bucuros de faptul ca nu am facut parte dintr-o natiune de lasi si de invinsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *