Șantierele arheologice pe care le va organiza Asociația Geto-Dacii în anul 2014

Categories ArheologiePosted on

Unul dintre principalele obiective ale Asociației Geto-Dacii, organizarea unor șantiere arheologice în colaborare cu specialiștii români, a fost anunțat încă din anul 2013. Din păcate, anul trecut am întâmpinat multă rezistență din partea “sistemului” care a reușit să ne blocheze în această direcție.

Între timp ne-am învățat lecțiile și am ajuns într-o fază avansată cu proiectele a trei șantiere arheologice importante. Nu vă vom da detalii despre aceste proiecte pentru a limita pe cât posibil blocajele și țepele de tipul celor cu care ne-am confruntat anul trecut. De aceea, vom anunța fiecare proiect abia după ce va primi toate avizele necesare.

Rămâneți aproape de noi pentru că avem nevoie de sprijinul dumneavoastră!

Cei care doresc să ne susțină activitatea o vor putea face ca voluntari, pe șantiere (vom anunța din timp când va fi nevoie), sau prin donații și sponsorizări. Mai multe detalii despre acesastă ultimă modalitate de sprijin găsiți aici:
http://www.geto-dacii.ro

Daniel Roxin

15 comments

  1. Dumbravesti-Prahova,la 7 km de Cotofenesti,unde s-a descoperit coiful de aur.in zona s-a descoperit o cetate romana.sunt sapaturi in zona.daca sunt romani,inseamna ca sunt si daci

  2. Am inteles ca si in Bihor s-au descoperit ceva ruine de la o fosta cetate dacica ( undeva in zona Sudrigiu ). Daca o sa aveti activitati si in Bihor mai aveti un voluntar care asteapta! ?

  3. ÎI INVIDIEZ PE BULGARI, PENTRU CĂ AU ATACAT MOVILELE, CATALOGAT PE CELE INVENTARIATE, ŞI PARŢIAL INTRODUS ÎN CIRCUITUL TURISTIC PE FOTOGRAME. SIGUR AVEM MULTE DE
    ÎNVĂŢAT DE LA EI, ÎN DOMENIUL PROTECŢIEI SITURILOR ARHEOLOGICE, ŞI MAI ALES PROFITUL TURISTIC.

  4. Ma ofer voluntar in studierea siturilor arheologice din jurul Ploiestiului si din judet. Astept un raspuns din timp. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *