DANIEL ROXIN: Scrisoare deschisă către denigratorii României

Categories ArticolePosted on

Ați crescut ca niște vipere la sânul acestui neam, iar singurul lucru pe care îl știți este să otrăviți și ceea ce mai este bun în acest popor, și ceea ce mai este frumos în această țară…

În timp ce voi vedeți doar leneșii și bețivii noștri, țăranul român muncește cinstit ca să culeagă rodul acestui pământ și să dea de mâncare și altora; în timp ce voi vorbiți despre nimicnicia românilor, tinerii noștri câștigă olimpiadele internaționale și marile premii pentru inventică din mai toată lumea; în timp ce voi ne denigrați înaintașii, marile personalități ale istoriei le dau putere celor care vor să transforme în bine această țară…

Voi priviți mereu în jos, cu plăcere, la gropile de gunoi, încercând să ne trageți pe toți în ele, dar vă deranjează să vă uitați și în sus, la munții falnici care sunt coloana vertebrală a românilor.

Rânjiți satisfăcuți la orice nereușită a noastră și ne blestemați orice succes. Alogeni până și în suflet, vă doare frumusețea acestor locuri, puritatea românului adevărat, faptul că încă suntem aici.

Nu vă faceți iluzii prea mari. Vom fi aici și atunci când voi nu veți mai fi decât oale și ulcele. Poporul acesta nu a fost dovedit nici de romani, nici de migratori, nici de turci, nici de habsburgi, nici de unguri, nici de ruși și nici voi, cei fără suflet, năimiți unor interese străine, nu o să puteți ucide sufletul acestui neam.

Vă scriu acestea cu superioritatea celui care știe că nu sunteți decât niște năpârci. Nu pentru că ați putea înțelege ceva, ci pentru a ști că suntem aici și că suntem cu ochii pe voi. Va veni și ceasul în care veți da socoteală!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 https://www.facebook.com/gheorghe.petrila/photos

12 comments

 1. Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
  Să vrem noi sânge, nu pământ!
  Când nu vom mai putea răbda,
  Când foamea ne va răscula,
  Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
  Nici în mormânt!

 2. Păi, cred că năpârcile pe care le amintiți în scrisoare, i-au găsit nod în papură și Gen. Mircea Chelaru, de l-au condamnat din te miri ce. Cum era să rămână ”nepedepsite” adevărurile rostite de d-lui in documentarele despre istoria adevărată a neamului nostru…Dușmanii săi nu știu însă că, Crucea nu face decât să-l întărească…

 3. Avansam si ii cosim in tacere, la fel cum au vrut sa ne surpe. Pana nu mai inseamna nimic. O tactica care a dat, pana acum, cele mai bune rezultate.

  Cel mai greu va fi sa ne regrupam, findca suntem un ocean, pentru a le da lovitura finala.

 4. Bine zis: denigratorii neamului nostru nu sunt decât nişte năpârci.
  Cerându-ne iertare, fireşte, de la aceste animale pentru că am comparat josnicia târâturilor umane cu veninul unor creaturi nevinovate ce-şi folosesc veninul doar pentru a se apăra.

  Năpârcile cuibărite în buncărele rămase de la tătucii lor cominternişti sunt vocali şi sterili ca şi aceştia. Dar se pricep foarte bine în arta manipulării. Căci au schimbat doar steluţele dar manualul, după care se conduc, a rămas acelaşi. Au un singur ţel: distrugerea naţiei şi a valorilor ei. Au o singură armă: denigrarea sub orice formă. Şi aceeaşi aliaţi: politicienii corupţi. Şi îşi fac aceeaşi iluzie: că neamul nostru se va ticăloşi cu totul de frica legilor care ne interzic să ne cinstim înaintaşii.

 5. (continuare)

  Este o iluzie de inşi care nu ştiu ce fac.
  Dacii moderni au câteva proverbe: ,,Ulciorul nu merge de multe ori la izvor”. Sau: ,,Blestemele săracilor nu cad pe frunze”. Sau: ,,Cine sapă groapa altuia cade singur în ea”. Sau: ,,Cine seamănă vânt culege furtună!”
  Nu uitaţi că dacii au fost singurul neam care şi-a menţinut liberă 85 la sută din ţară. Iar dacii ocupaţi, susţinuţi de cei liberi, au organizat întruna răscoale şi războaie, încât i-au alungat pe romani înainte de termen.

  Partea bună a năpârcilor denigratoare de valori româneşti e că muşcăturile lor veninoase trezesc în noi gena dacică.
  Şi când ne va ajunge răbdarea la oc, furtuna dacică va mătura toate gunoaiele cominterniste.

 6. BRAVO, DANIEL! DE O MIE DE ORI BRAVO! Iti multumesc pentru aceasta scrisoare si pentru lectia de patriotism pe care ne-o dai din nou. Dumnezeu sa te ocroteasca pentru a putea sa continui lupta!

 7. Ce mai este bun, mă, in acest popor? M-ai facut curioasa! ? Nu-ti citesc aberatiile, introducerea m-a lamurit. Cap de lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *