Apărați istoria! Cereți explicații BBC-ului și lui Gelu Florea!

Categories DezvăluiriPosted on

Ca urmare a modului în care dacii au fost descriși de realizatorii BBC ai documentarului “Rome’s Lost Empire”, dar și a lipsei totale de deontologie profesională și morală a domnului Gelu Florea, șeful șantierului arheologic de la Sarmizegetusa Regia, care, apărând în film, nu a combatut cu nimic aberațiile colosale exprimate de englezi la adresa strămoșilor noștri, avem o datorie de onoare în a reacționa.

Un prim pas ar fi contactarea atât a echipei BBC, cât și a domnului Gelu Florea pentru a cere explicații cu privire la conținutul acelui documentar. A venit rândul nostru să ne apărăm istoria, dacă cei în măsură să o facă tac, precum le este obieceiul.

În acest sens, vă punem la dispoziție adresele electronice de contact (sunt publice) aparținând doamnei Sarah Parcak, unul dintre realizatorii BBC, dar și a domnului Gelu Florea, arheologul-șef de la Sarmizegetusa Regia:  http://sarahparcak.com/index2.php#/contact/ și http://hiphi.ubbcluj.ro/personal/gelu_florea.html

Află totul despre documentarul BBC și atitudinea arheologului Gelu Florea aici: http://adevaruldespredaci.ro/scandalos-bbc-ul-pretinde-ca-dacii-erau-niste-barbari-hoti-si-violatori/

 

FIȚI ALĂTURI DE NOI ȘI LUAȚI ATITUDINE!  De reacția TA, a MEA, a NOASTRĂ, a TUTUROR, va depinde ce vor cunoaște urmașii noștri despre rădăcinile lor. Nu mai lăsa minciuna să se împrăștie!

 

Valentin Roman și Daniel Roxin

Lasă un răspuns