Enigma uriașilor…(video)

Categories ArticolePosted on

Au existat oare uriașii? Biblia, dar și alte scrieri antice spun că da. Legendele Olipului ne vorbesc despre ei, Odiseea lui Homer, de asemenea…

Dincolo de aceste mărturii antice, ceea ce este foarte interesant e faptul că tradiția orală a românilor vorbește, în mai toate zonele țării, despre uriași sau jidovi, ca despre niște ființe reale care ar fi trăit pe teritoriul țării noastre acum mii de ani.

Mai mult decât atât, există o serie de mărturii ce par credibile (eu am auzit 3 dintre acestea în mod direct!), făcute de bătrânii unor sate sau chiar de intelectuali serioși care spun că în ultimii zeci de ani au văzut cu ochii lor schelete ale unor umanoizi ce aveau o înălțime de 3-4 metri, scoase din pământ în urma unor săpături arheologice sau accidental, dar că imediat forțele de securitate au venit la fața locului, au luat tot și au încercat să șteargă orice urmă…

Ce este adevărat și ce nu din aceste povești despre uriași vom căuta să aflăm în emisiunea “Adevăruri tulburătoare” pe care o realizez în această seară pe Nașul Tv, de la ora 22:00. Emisiunea se va difuza și în reluare sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00.

Nașul Tv poate fi recepționat pe toate rețelele de cablu, varianta digitală, și pe internet: http://live.nasul.tv/

Daniel Roxin

7 comments

  1. Cand eram copil , bunicul meu imi povestea despre uriesii care isi aveau salasul in pesterile de la noi din Apuseni , imi pare rau ca nu am scris nici macar una din povesti , iar acum imi amintesc vag de subiectul povestilor.Dar voi merge in sat la Bacea Gheo care are 95 de ani , el sigur mai stie povestile batranesti despre uriesi.

  2. Că veni vorba de Apuseni ; calu pe care îl aveţi ca emblemă aici pe site puţin are de-a face cu dacii . Mi se pare mai potrivit cu vreun turc sau arab decât cu un dac în spinare. Ar trebui să vă mai uitaţi prin curţile moţilor din Apuseni care mai tin cai din aceea mai mărunţi şi iuţi cu care nu de mult scoteau buştenii din vârful munţilor.

  3. nu mai zaboviti si puneti, fratilor, toate aceste povesti pe foaie, sa fie contributia d-voastra la povestea care se va scrie!

  4. Buna seara, cum as putea sa vizionez aceste emisiuni, deoarece nu ma pot uita pe nasul tv live mereu si nici arhiva nu exista. Sunt tare interesante emisiunile dar nu se gasesc toate pe youtube…. Multumesc!

  5. Uriasii sunt prezenti in toate mitologiile lumii.Mai ales ar trebui sa credem Biblia(cap.Rautatile oamenilor)cu detalii in Cartea lui Enoh-cap.7si8care arata originea acestora in ingerii cazuti-rasculati impotriva lui Dumnezeu.Vezi pe youtube si zeci de schelete de uriasi precum si ,,Ingerii cazuti”.Singura mea intrebare e unde sunt sheletele gasite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *