Festivalul Dacic 2013, la Muzeul Național al Țăranului Român din București

Categories ArticolePosted on

Va anuntam cu bucurie ca intre 8 și 10 noiembrei 2013 Asociatia Geto-Dacii organizeaza la Muzeul Național al Țăranului Român din București FESTIVALUL DACIC 2013, un eveniment realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român.

Programul festivalului va cuprinde lansarea filmului documentar “Tracii – Istorie ascunsă”, lansarea a două cărți (o carte pentru copii: “Poveștile magice ale dacilor”, autor Daniel Roxin și cartea „Genomul uman”, autori Dr. Georgeta Cardoș și Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald, carte în care este prezentat studiul de paleogenetică despre originea poporului român), un set de aproximativ 15 conferințe susținute de diverși specialiști, difuzarea altor filme documentare despre istoria geto-dacilor, momente artistice, expoziție de carte și artă plastică ș.a.

Va asteptam cu drag! Intrarea liberă!

Mai multe detalii despre program in viitorul apropiat…

SUSTINE PROIECTELE ASOCIATIEI GETO-DACII!

Proiectele asociației GETO-DACII au nevoie de sprijinul dumneavoastră. Toată această muncă de trezire a conștiinței naționale, de recuperare a adevărului istoric presupune și resurse financiare importante pentru a o putea susține.

Pentru a pune în practică tot ce ne-am propus, e nevoie ca toți cei cărora le pasă să treacă dincolo de simplele discuții despre geoto-daci și să participe în mod concret la acțiunile noastre.

Voluntariatul este foarte important și sperăm ca foarte mulți dintre dumneavoastră să dedice puțin timp cauzei nobile a trezirii spiritului dacic în acest popor.

În același timp, susținerea financiară a proiectelor asociației GETO-DACII este vitală. Doar cu ajutorul dumneavoastră putem reuși!

Mai multe detalii pentru donatii si sponsorizari, aici: http://www.geto-dacii.ro/donatii-si-sponsorizari/

Alti Parteneri:

Nasul Tv
http://www.nasul.tv/
ZIUREL
http://ziurelatelier.wordpress.com/

Radio Frecventa Sufletului
http://frecventa-sufletului.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *