Filmul COMORI ȘI LOCURI ENIGMATICE DIN ROMÂNIA va fi lansat pe 10 octombrie la Muzeul Național al Țăranului Român din București. INTRAREA LIBERĂ!

Categories Articole, documentare și cărțiPosted on

Vă invit la lansarea noului meu film documentar – Comori și locuri enigmatice din România, un film care o să vă poarte într-o călătorie foarte interesantă în trecutul antic al țării noastre.

Filmul va avea lansarea oficială în data de 10 octombrie, de la ora 20:00, în sala Horia Bernea a Muzeului Național al Țăranului Român, în cadrul Festivalului Adevărul despre Daci și istoria străveche a plaiurilor românești. 

 

Documentarul va putea fi urmărit și în reluare, sîmbătă, 11 octombrie, de la ora 20:00 și duminică, 12 octombrie de la ora 11:00 dimineața și seara, de la ora 18:30.

 

Vă aștept cu drag!

 

Daniel Roxin


Filmul a fost realizat cu suportul AD Auto Total

 

http://www.autototal.ro/

3 comments

  1. Toata stima si aprecierea pentru eforturile dumneavoastra de a reaprinde scanteia adevaratei identitati nationale in piepturile adormite ale dacilor contemporani. “Somnul ratiunii” sau chiar al natiunii putem spune printr-un joc de cuvinte, care ne domina, “naste” cu adevarat “monstrii”. Urmaresc de ceva timp filmele documentare care sunt unice, sunt argumentate si sustinute din punct de vedere stiintific intr-un mod solid si ne conduc fara echivoc la concluzia ca: minciuna care invaluie geneza poporului nostru persista de secole iar noi astazi intr-un mod inexplicabil de las perpetuam aceasta minciuna si mai grav, o transmitem generatiilor urmatoare, oare avem acest drept?

  2. V-ati gandit cumva ca toate astea sunt spuse pentru cei pasionati, pentru cei care vor sa creada in asa ceva, ca se face un sondaj pentru a vedea cat de mult prinde curentul nationalist. Oare de ce la nivel oficial – singurul loc de drept, nu se face nimic din ce ar trebui facut daca ce credeti voi ca este adevarat in urma celor citite aici? Oare de ce unii dintre cei care prmoveaza acest curent – prof., cercatatorii, la serviciul lor nu fac nimic, nu promoveaza nimic din ideiile lor prezentate aici. Inainte de a crede “dovezile” prezentate, puneti-va intrebarii. Nu fiti masa de manevra pentru anumiti oamenii ce sunt platiti si specializati in a va confuza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *