Record de vizite pe www.adevaruldespredaci.ro

Categories ArticolePosted on

Tweet

Ultimele zile au marcat o creștere semnificativă a numărului de vizitatori unici pe site-ul nostru. Astfel, zilele de vineri, sâmbătă, duminică și luni au adus, fiecare dintre ele, aproximativ 6.000 de vizitatori, ceea ce înseamnă o creștere cu 100% față de zilele corespondente ale săptămânii trecute.

Pentru un site considerat de nișă, peste 22.000 de vizite în doar 4 zile reprezintă un adevărat record. Comparativ, în medie, în primele zile de la momentul lansării site-ului, acesta înregistra aproximativ 400 de vizitatori unici/zi.

Acesta este un semn clar al interesului tot mai mare manifestat de români cu privire la demersul nostru, per ansamblul său, dar mai ales în legătură cu informațiile ce fac referire directă la strămoșii noștri reali: geto-dacii.

Faptul că acest interes este în continuă creștere nu poate decât să ne bucure. Există în mod cert o dorință tot mai clară a românilor de a își cunoaște în amănunt istoria, originile, moștenirea culturală, lucruri prezentate, din păcate, în mod fragmentat și, de multe ori, eronat, în manualele de specialitate.

Cu promisiunea că demersul nostru va continua, prin diversificarea zonelor de acțiune, ținem să vă mulțumim pentru că ne sunteți alături și să vă transmitem aprecierea noastră!

 

Cu stima,

Daniel Roxin și Valentin Roman

Lasă un răspuns