Filmul “Fabuloasa istorie străveche din Carpați” va fi lansat la Cinema Pro, vineri, 11 aprilie, de la ora 19:00. INTRAREA LIBERĂ!

Categories ArticolePosted on

Incursiunea pe care am făcut-o în istoria îndepărtată, prin intermediul acestui documentar, având punctul de plecare în evenimente petrecute acum 80.000 de aniși finalul în uimitoarea cultură Cucuteni, aduce publicului român și străin informații despre descoperiri arheologice unice în spațiul european și chiar mondial. 

Toate acestea transformă România într-una dintre cele mai importante țări din punct de vedere al potențialului arheologic și al valorii descoperirilor făcute. Astfel, putem spune că România acontribuit  semnificativ  la o mai bună  înțelegere a preistoriei la nivel global.

Realizat în colaborare cu specialiști reputați, filmul face informația accesibilă tuturor,  într-o manieră incitantă, atractivă, ușor de asimilat. 

Convinși că acest documentar va da un contur clar spectaculoasei evoluții umane desfășurată pe teritoriul României în peste 70.000 de ani, vă invităm să vă bucurați de acesta la lansarea oficială de vineri, 11 aprilie, ora 19:00, la Cinema Pro (București – strada Ion Ghica nr 3, lângă Universitate).

 

Filmul “Fabuloasa istorie străveche din Carpați” este realizat si lansat cu sustinerea AD Auto Total, cel mai mare distribuitor de piese auto din România si este produs de Asociația Geto-Dacii în parteneriat cu Nașul Tv.

Scenariul și regia: Daniel Roxin
 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

PROMO:

Lasă un răspuns