Sacerdoții daci și spiritualitatea lor. VIDEO

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Forța strămoșilor noștri, dacii, a stat în credința lor în nemurire. Acest lucru i-a făcut să fie neînfricați. Cu o cultură unică și o spiritualitate învăluită încă în mister, dacii au lăsat o amprentă mult mai puternică asupra istoriei noastre decât își imaginează cei mai mulți.

Învățătura marilor preoți ai dacilor, purtată mai aproape de vremurile noastre de Solomonari, vorbește despre o profundă înțelegere a tainelor naturii, a vieții și a morții. Să fi pierit astăzi această cale spirituală? Unii îndrăznesc să spună că nu!…

Daniel Roxin

VIDEO:

 

 

2 comments

  1. Foarte interesant ceea ce faceți și scrieți. Vă urmăresc permanent și recomand pagina voastră. Mult succes, sănătate și putere! Vă felicit din toată ființa mea!

  2. Vizionand inregistrarea… afirmatiile despre religia antica necesita o baza stiintifica solida sau o revelatie DIVINA de necontestat! Altfel exista riscul de stigmatizare a unui popor prin acuzare de “sacrificiu uman”,”vampirism”, “holocaust”, “Deceneu preot egyptean”, “solomonari”, “copii nascuti cu tichie pe cap”. Mai lispsesc perciunii la urechi si steaua lui david in frunte – si ajungem sa ne inchinam ocupantilor criminali din 89! -acesti impielitati care au sacrificat pe altarul diavolului fiintele divine care au scapat tara de datorii catre mafiotii talmudisti: FMI!
    Aprilie 89 NC declara: “Pentru prima oara in istorie cand Romania NU mai plateste TRIBUT NIMANUI” – interzicand prin lege afaceri cu mafia camatarilor talmudisti! – Avem destui dusmani care se ocupa cu denigrarea nemului nostru…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *