Conferință în Galați – Spiritul dacic renaște – 17 februarie, de la ora 12:00

Categories ArticolePosted on

 Galați, 17 februarie, de la ora 12:00, la Teatrul dramatic Fani Tardini


Suntem urmașii celor care se credeau nemuritori, ai celor care nu aveau frică de moarte; suntem urmașii geto-dacilor, iar spiritul dacic reînvie astăzi în sufletele noastre!

Spiritul dacic este ceea ce ne leagă pe toți, este elementul care ne poate aduna în jurul idealului nobil al recuperării identității și demnității naționale furate. De aici, până la transformarea întregii societăți românești nu mai este decât un pas.

Pentru a recalibra spațiul național este nevoie ca noi, cei cărora ne pasă, să ne transformăm suficient de mult la nivelul conștiinței și atitudinii, a gândului, vorbei și faptei. Suntem co-creatori ai realității așa că stă în puterea noastră să ne transformăm pe noi înșine și, prin asta, să clădim, în același timp, o Lume Nouă, mai bună și mai frumoasă.

Reînviind în sufletele noastre curajul, noblețea și înțelepciunea geto-dacilor avem toate șansele să izbândim!

Daniel Roxin, prof. dr. Mihai Popescu și jurnalistul Valentin Roman vă așteaptă la conferința Spiritul Dacic Renaște, pentru a vă vorbi despre:

• Falsul istoric al romanizării
• Dovezile continuității dacice
• Războaiele daco-romane de după 106 d.H.
• Împărații daci ai Romei
• Culturile antice din arcul carpatic

și pentru a vă invita să fiți parte în proiectele extraordinare pe care le lansăm.

Cand?
Duminica,17 feb 2013,ora 12.00

Unde?
Teatrul Dramatic Fani Tardini; Galaţi –
Strada Domnească, nr. 59;

Pret bilet: 30 lei. Rezervarile se fac prin achitarea integrala a biletului.Pentru moment le gasiti la tel. 0746165813.

Organizator: AdEvents Unu – agentie organizatoare de conferinte si workshop-uri.
Parteneri media: Express TV si Nasul TV

Cristiana Dragomir
Manager AdEvents Unu
Tel: 0746 165 813
Fax:0336818699

 

Accesează acest link: Redirectioneaza 2%

6 comments

  1. Sufletele strabunilor si spiritul unificat al DACIEI sa binecuvanteze si protejeze aceasta miscare, s-o incununeze cu succes, si daca tara nu mai are luptatori, sa se ridice din groapa daca e nevoie, sa revendice acest taram pe care au murit aparandu-l!
    Sa iasa vitejii din morminte, sa fugareasca toate naparcile afara din tara sfanta, sau sa faca una cu pamantul tot ce nu contine sange de dac!
    Iesiti din pamant vitejilor, caci voi sunteti cei cu adevarat vii! Iesiti din pamant si locuiti corpurile urmasilor vostri, care desi vii, sunt mai morti ca toti mortii!
    Veniti in corpurile noastre, si da-ti-ne un sut in fund sa pornim la lupta, caci fara lupta nu mai exista nici o speranta!

  2. Mult succes Daniel si Valentin si as dori sa vad asta in cat mai multe localitati,daca se poate chiar si in strainatate.NEMURITORI DACI SUNTEM CHIAR NOI.

  3. AS VREA SA VAD CINE VA FI PRIMUL DAK DIN DACIA CARE VA RIDICA TRICOLODAKONUL LA SARMIS….BARBATII NOSRTI INCA DORM LA PICIORELE NOASTRE SI INCA SINT SLUGILE NOASTRE …DOAMNE BLESTEMUL REGELUI OROLES ICA MAI DAINUIE ====nu e un barbat ca DECEDAL sa ridice un steag in imparatia sa ==DACIA ASTEAPTA LA REGALA SARMIS.. SA RIDICAM UN TRICOLODAKON….

  4. Va multumesc ca existati!Multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a luminat mintea si v-am gasit!Va urmaresc cu mare interes si asta pt cultura mea generala.Sper ca voi ajunge cit mai curind posibil sa-mi cumpar si cartea SPIRITUL DACIC RENASTE ,despre care am aflat din revistaLUMEA MISTERELOR.Abia am terminat de citit cartea DACIA ASCUNSA si MEDICINA SACRA- Miracolul medicinei geto-dace de la Editura OBIECTIV colectia EXPLOZIV-CRAIOVA.Maintereseaza tot ce este legat de mosii si stramosii nostrii si evolutia omenirii pe TERA.Pe net urmaresc toate emisiunile articolele,comentariile si tot ce publica Dl Daniel Roxin si Valentin Roman.Mult succes in tot ce faceti.Inca odata multumesc ca existati! Traiasca dacii,traiasca DACIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *