Hollywood-ul investește o suma mare de bani într-o superproducție istorică despre viața reală a lui Vlad Țepeș, după un scenariu realizat pe baza cărții prietenului meu, istoricul și scriitorul Vasile Lupașc

Categories ArticolePosted on

În sfârșit pot să fac public ceea ce știam de anul trecut: prietenul meu Vasile Lupașc, un foarte bun scriitor, a reușit să vândă unei mari case de producție de la Hollywood drepturile de realizare a unui film artistic de lung metraj despre viața lui Vlad Țepeș. Cartea care a trezit inetresul producătorilor din SUA este romanul “Răstignit între cruci” (poate fi cumpărat de aici: http://dacia-art.ro/products-page/carti/rastignit-intre-cruci-cartea-i/), în trei volume (două publicate), tradus și în limba engleză.

Este o mare realizare atât pentru Vasile Lupașc, cât și pentru noi, ca români. Imaginați-vă că o casă de producție americană, specializată în filme istorice, va investi o suma mare de bani într-un film de anvergură despre VIAȚA REALĂ A LUI VLAD ȚEPEȘ, avându-l ca și consilier istoric chiar pe autorul romanului.

Nu îmi este permis în acest momentsă vă spun numele casei de producție de la Hollywood, dar vă pot informa că se vorbește despre nume grele ale scenei actoricești americane care vor juca în film. Preproducția filmului va începe în acest an…

Dacă doriți să știți mai multe despre această extraordinară realizare, vă invit la emisiunea mea “Adevăruri tulburătoare” de pe Nașul Tv – vineri, 18 aprilie, de la ora 22:00, unde îl am ca oaspete pe Vasile Lupașc (emisiunea se va da în reluare sâmbătă, de la ora 22:30 și duminică, de la ora 11:00).

Acesta este cadoul lui Vasile pentru români, de Paște!Vizitează situl lui Vasile Lupașc
http://www.legend-of-vlad.ro/

Pagina de facebook Vasile Lupașc:
https://www.facebook.com/vasilelupasc.sfintes
Daniel RoxinVezi aici o colecție foto cu Vasile Lupasc în acțiune:  Sursa foto: pagina de facebook a lui Vasile Lupașc

Lasă un răspuns