Istorii Despre Vlad Voievod Drăculea. Trailer Oficial

Categories documentare și cărțiPosted on

Proiect initiat, scris si produs de Vasile Lupasc, dupa nuvela „Prin iadul tatarilor”. Proiectul a fost sprijinit de Fundatia Dignitas, Primaria Municipiului Targoviste si Asociatia Culturala Ler.
*

In distributie: Aureliu Surulescu, Vasile Lupasc, Yosio Iizuka, Ion Haiduc, Stefan Mihalache, Andreea Diac, Mircea Silaghi, Oltin Hurezeanu, Vasile Calofir, Andrei Runcanu, Flaviu Crisan, Andrei Ciobec, Radu Micu, Iorestina Flore si Cristi Ungureanu… cu participrea extraordinara a lui Mircea Albulescu.
*

Imaginea: Alexandru Ranta si Adrian Paduretu
Sunetul: Cristian Deliu, Sorin Neagu
Montajul: Mircea Zanian
Costume: Diana Sav
Regia: Andrei Chiriac

În curând…

 

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

1 comment

  1. Revin si spun ca Vlad Tepes nu putea purta acel colan al Ordinului Dragonul de Aur pentru ca el apartinuse tatalui sau, Vlad Dracul, nu lui, iar Ordinul nu se transmitea din tata in fiu. Iar daca, prin absurd, ar fi fost indrituit sa-l poarte, atunci trebuia sa poarte si cele doua mantii, una verde si una rosie – vinerea se purta mantia neagra, in semn de doliu dupa moartea pe cruce a Mantuitorului – ori in film Tepes poarta altceva. Astea pot fi numite chitibusuri, dar pana la urma si reconstituirile sunt un puzzle bazat pe chitibusuri. Faceti si hotarati cum doriti, eu v-am spus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *