Kogaionul și secretele lui (episodul 1) – video

Categories Arheologie, Emisiuni TVPosted on

Cunoașterea geto-dacilor este cu mult mai profundă decât bănuiesc cei mai mulți dintre noi. Sacerdoții geto-daci par să fi cunoscut tainele vieții și ale morții, iar cercetările multidisciplinare de la sanctuarele dacice din Munții Orăștiei (1982 – 2010) ne oferă informații absolut uimitoare.

Invitatul emisiunii, profesorul Timotei Ursu, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, unul dintre participanții la aceste cercetări, ne prezintă, cu această ocazie, o perspectivă surprinzătoare asupra istoriei noastre străvechi.

Daniel Roxin

9 comments

 1. Avem datoria sa restabilim adevarul istoric al neamului nostru nu numai pentru a ne exprima respectul pentru cei care candva de mult au fost parintii si invatatorii nostri , dar si pentru restabilirea sentimentului de demnitate nationala pentru tinerele generatii. Suntem o natie veche creatoare de multe civilizatii si culturi si trebuie sa fim mandrii de noi insine. In acest sens m as bucura foarte mult daca miscarea de restaurare istorica pe care o conduceti ar gasi sprijinul cuvenit atat la guvern cat si in cel mai inalt forum de educatie si cultura al tarii, Academia Romana.

 2. Excelent si felicitari, Domnule Roxin si Domnule Ursu!
  Totul e logic si asta da AUTENTICITATE informatiilor transmise prin aceasta minunata emisiune.

  Va rugam mult de tot sa continuati aceasta emisiune cu Dl. Ursu, eventual pe o structura TV tip episoade, pentru ca simt ca multe lucruri foarte importante nu s-au spus din lipsa de timp.
  Cine iubeste matematica, astronomia si istoria umanitatii nu poate ignora aceste cercetari.

  Oare nu s-ar putea face o strangere de fonduri prin cheta pentru deplasarea echipei de specialisti pentru a porni cercetarea multidisciplinara si pentru a castiga timp?

 3. Multumesc BunuluiDumnezeu ca existati!Va doresc succes in munca ce o desfasurati,sa aveti parte de oameni cu carcter si iubitori de tara,pacea si lumina sa va calauzeasca la tot pasul,adevarul sa iasa la lumina,ISTORIA acestui neam sa se rescrie.Fiti binecuvintati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *