Anul acesta am atras în cercetarea arheologică aproximativ 6.500 de Euro. Detalii…

Categories ArheologiePosted on

În primele 6 luni ale acestui an, am atras, prin intermediul Asociației Geto Dacii, aproximativ 29.000 RON (cam 6.500 de Euro) în cercetarea arheologică. Cele trei obiective arheologice pe care le-am susținut au fost cele de la Hârtiești – Argeș (http://www.geto-dacii.ro/din-luna-mai-participam-la-saparea-arheologica-a-unui-tumul-in-judetul-arges-numit-de-localnici-mormantul-dacului-2/), Oțeleni – Iași ( http://www.geto-dacii.ro/santierul-arheologic-de-la-oteleni-iasi/ )și Armășeni – Vaslui (http://www.geto-dacii.ro/santierul-arheologic-de-la-armaseni-vaslui/).

Deoarece contractele cu Instituțiile beneficiare au un caracter de confidențialitate, nu o să vă spun care este suma pe șantier. Pot însă să vă comunic că cel mai mult a mers la Hârtiești – Argeș, șantier care a și fost finalizat, și apoi la Oțeleni – Iași.

Șantierul de la Oțeleni și cel de la Armășeni sunt mai departe în exploatare (la cel de Oțeleni se finalizează în aceste zile investigația cu aparate) și vom continua să le susținem și pe mai departe.

Mulțumim încă o dată tuturor celor care ne-au susținut și continuă să ne susțină cu donații și sponsorizări. Fără sprijinul dumneavoastră nu am  fi putut să facem nimic! Le mulțumim, de asemenea, și celor care au venit ca voluntari pe șantierele arheologice!

În mod special le mulțumim principalilor sponsori, pentru implicarea în susținerea cercetării arheologice:

Fundația Dignitas

 

 

 

 

PCNET – CATV

 

 

 

 

 

 

DAN GROZA – Canada

 

Cu recunoștiință,

Daniel Roxin

Lasă un răspuns