Limba română – Nașterea și falsurile istorice. Taina formării cuvintelor…

Categories Dezvăluiri, Emisiuni TVPosted on

Noi și noi probe demonstrează că limba română nu este născută din latină, că are rădăcini mai vechi, că trăim într-o mare minciună, girată la cel mai înalt nivel academic.

Cine ne vrea neapărat cu o istorie mai scurtă și puțin valoroasă? Cine ține neapărat să ne convingă că femeile dace au fost niște ușuratice care au pus la cale etnogeneza poporului român prin încrucișarea cu militarii și coloniștii romani, în imensa lor majoritate veniți din alte părți decât peninsula italică?

Cum minciuna are picioare scurte, până la urmă se va împiedica pe scările Academiei Române și ale Institutului de Lingvistică, arătându-le onorabililor “științifici” mizeria pe care au ascuns-o sub poalele DEX-ului.

Mulțumită muncii unor cercetători entuziaști, adevărul va triumfa, până la urmă!

Un pas important în lămurirea lui este și lucrarea lui Lucian G. Costi – Limba Română – Nașterea și falsurile istorice. Invitat în emisiunea mea de la Nașul Tv – Adevăruri Tulburătoare – împreună cu directorul editurii Uranus, Dumitru Ioncică, autorul cărții ne oferă o perspectivă inedită asupra originii limbii române, născută dintr-o abordare multidisciplinată.

Cartea poate fi găsită aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-adulti.html

O emisiune care merită văzută!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

A apărut volumul 2 al cărții POVEȘTILE MAGICE ALE DACILOR. Disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-copii.html

Lasă un răspuns